Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je mi jasné, potřebovala jsem pořádnej názor..Kdyby jste byla v mém případě určitě vam nepomuže tenhle komentář
Děvče co chceš slyšet za pořádný názor? Proste budeš muset počkat. Možnost je vždycky, takže vyloučit se to nedá a i když pravděpodobnost je malá, tak prostě nějaká je. Takže vyčkej zda ti dojde další MS a uvidíš.
Přítel musí bejt nejspíš řezník že jo?
![]()
Otěhotnět se dá i při ms,teda pár žen to tak tvrdí že otěhotněli.Víc než čekat nezbejvá ![]()
jde o to,že každá může mít plodný dny jindy..nemusí být úplným pravidlem,že jsou uprostřed cyklu..já například je mám těsně předtím,než dostanu ms (mám 2 děti,předtím jsem bohužel 3×spontánně potratila,takže statistika mi to dokázala
mám kamarádku,která zase nepatřičně otěhotněla těsně po ms-přitom má taky 2 děti-a ovulaci uprostřed cyklu..doktor jí řekl,že občas se stává,že existuje ovulace vyvolaná třeba nějakýma silnýma emocema (co je na tom pravdy nevím-slyšela jsem to poprvý..)takže ti držím palce ať to dopadne jak potřebuješ-a fakt nezbývá než počkat..
Chci se zeptat? Dneska jsem mela pohlavni styk ..beru HA pravidelně…a mám zrovna od uterka pauzu ale MS jeste neprisla, vždy ji mám až tak v patek nebo v sobotu…:) je tam nějaká možnost tehu? HA by mela pusobit i behem pauzy ne? prosím o radu nebo jakykoli názor…:)
Ahoj,
jsem nezodpovědný člověk a měla jsem nechráněný pohlavní styk a neberu antikoncepci.. spali jsme spolu i když už jsem měla mít dva dny menstruaci která se nedostavila tak tedka stále čekám, můžete mi někdo poradit jak velké je riziko? děkuji
Dobrý den, prosím o radu a názor. Měla jsem nechráněný pohlavní styk uprostřed MS..( přítel si dal velký pozor, aby neejakuloval do me) Po styku bylo vše v pořádku Ms probíhala dál.. Je možné, že muzu byt těhotná? (Na těhotenský test je velmi brzy.) Když probíhal styk v době MS, prerušovaný s velkou pozornosti? Velmi děkuji za odpověd