Nechráněný styk a MS

Anonymní
1.2.11 16:26

nechráněný styk a MS

Dobrý den, prosím o radu a názor. Měla jsem nechráněný pohlavní styk uprostřed MS..( přítel si dal velký pozor, aby neejakuloval do me) Po styku bylo vše v pořádku Ms probíhala dál.. Je možné, že muzu byt těhotná? (Na těhotenský test je velmi brzy.) Když probíhal styk v době MS, prerušovaný s velkou pozornosti? Velmi děkuji za odpověd :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36189
1.2.11 16:38

Možné je všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.11 16:42

SŹa nas se rikalo staci kapka a uz to tapka. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LC
1.2.11 16:47

To je mi jasné, potřebovala jsem pořádnej názor..Kdyby jste byla v mém případě určitě vam nepomuže tenhle komentář

• Citovat
  • Upravit
24320
1.2.11 16:50

Kdyt jsme ti odpovedeli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.2.11 16:59

Děvče co chceš slyšet za pořádný názor? Proste budeš muset počkat. Možnost je vždycky, takže vyloučit se to nedá a i když pravděpodobnost je malá, tak prostě nějaká je. Takže vyčkej zda ti dojde další MS a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.2.11 18:40

Přítel musí bejt nejspíš řezník že jo? :lol: :lol:
Otěhotnět se dá i při ms,teda pár žen to tak tvrdí že otěhotněli.Víc než čekat nezbejvá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
1.2.11 18:41

jde o to,že každá může mít plodný dny jindy..nemusí být úplným pravidlem,že jsou uprostřed cyklu..já například je mám těsně předtím,než dostanu ms (mám 2 děti,předtím jsem bohužel 3×spontánně potratila,takže statistika mi to dokázala ;-)mám kamarádku,která zase nepatřičně otěhotněla těsně po ms-přitom má taky 2 děti-a ovulaci uprostřed cyklu..doktor jí řekl,že občas se stává,že existuje ovulace vyvolaná třeba nějakýma silnýma emocema (co je na tom pravdy nevím-slyšela jsem to poprvý..)takže ti držím palce ať to dopadne jak potřebuješ-a fakt nezbývá než počkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.2.11 21:07

MYslím, že je to téměř vyloučené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.12 22:03

Chci se zeptat? Dneska jsem mela pohlavni styk ..beru HA pravidelně…a mám zrovna od uterka pauzu ale MS jeste neprisla, vždy ji mám až tak v patek nebo v sobotu…:) je tam nějaká možnost tehu? HA by mela pusobit i behem pauzy ne? prosím o radu nebo jakykoli názor…:)

• Citovat
  • Upravit
34
23.8.14 19:44

POMOC PROSÍM

Ahoj,
jsem nezodpovědný člověk a měla jsem nechráněný pohlavní styk a neberu antikoncepci.. spali jsme spolu i když už jsem měla mít dva dny menstruaci která se nedostavila tak tedka stále čekám, můžete mi někdo poradit jak velké je riziko? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí