Falešný těhotenský test?

5
1.2.11 09:17

Falešný těhotenský test?

Ahojky. Dnes ráno jsem si z ranní moči dělala dva těhotenské testy. Na obou se objevil pouze proužek v testovací oblasti, proužek v kontrolní oblasti se vůbec nevybarvil. Co tenhle výsledek znamená? Byl to jenom špatný test nebo z toho mohu usuzovat,že bych mohla být těhotná?
Děkuji za odpověď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
1.2.11 09:27

ahoj,všude v návodu se dočteš, že pokud se nezbarví kontrolní proužek - je test neplatný, takže.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.2.11 09:28

nicméně u dvou testů je to zvláštní. jsi si jistá, že se jedná o testovací proužek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.2.11 09:51

ahoj, suhlasim so sajindou, urcite z toho nemozes usudzovat ze si tehotna a kladiem si rovnaku otazku: si si ista, ze si si nepomylila pruzky? vyfarbil sa ten, ktory je blizsie k namacanemu miestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.11 10:00

Jj,sem si jistá,že se vybarvil testovací proužek. Byl to nejspíš špatnej test. Koupím si kvalitnější a udělám si ho znovu. Říkala sem si,že to je nějaká blbost. Tak sorry za hloupou otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.2.11 10:04

netřeba se omlouvat, nevím, proč hloupou - otázka mi přijde naprosto v pohodě. jen, to, jestli sis nepopletla proužky napadne asi každého, když se to stane u dvou testů. já si udělala testů nespočetně a nikdy se mi nestalo u žádného, že by se kontrolní čárka nevybarvila.
to jsou testy z jednoho balení? pak je tam bud nějaký problém - nějaký aušusový výrobek a nebo bys musela něco dělat špatně.
jestli se jedná o dva testy z jedné krabičky, mohlo se třeba stát, že ten vnitřní proužek se při výrobě nějak otočil a jedná se o kontrolní čárku, přesto, že se tváří jako testovací - prostě vadný výrobek, jestli mi rozumíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.11 10:10

Oba proužky byly z jedný krabičky. Ten test stál jen 26 Kč,takže nejspíš nebyl moc kvalitní… Vůbec na něj nebudu spolíhat. Koupím si nějakej lepší a uvidím :) Dík za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.2.11 10:25

no tak v tom případě to vidím opravdu na nějaký vadný výrobek. tak držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.2.11 11:30

jasne, ak boli oba z jednej krabicky, tak to je vadny test a mozes ho ist dokonca aj reklamovat :-D

odporucam mamatest a drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.11 11:58

Tak jsem byla pro mamatest. Zítra ráno si ho udělám,už se nemůžu dočkat…Sice si nejsem jistá,jestli nejsem na mimčo ještě moc mladá(je mi 21),ale kdyby se tam objevily dvě čárky,tak byl byla šťastná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.2.11 12:19

každopádně držím palce, at to vyjde, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.11 14:21

Děkuju moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie