Opožděná menstruace a špinění

155
30.1.11 10:58

Opožděná menstruace a špinění

Ahoj holky, chci se poradit…v pátek jsem to měla dostat, ale nic. Mám obavy, protože jinak to mám přesné jak hodinky. Už přes týden špiním, občas mě pobolívá břicho, jako bych to měla dostat, ale stále nic. V posledních dnech jsem byla nachlazená, tak si říkám, jestli to nemůže být třeba tím. Udělala jsem si dvakrát mamates a pokaždé vyšel negativní. HA neberu, takže kvůli tomu, že bych jí vysadila to být nemůže. Co myslíte…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
30.1.11 11:15

Ahoj, klidně to muže být z nachlazení. Hlavně, že máš negativní testík(pokud se neznažíš). Pokud to nedostaneš, zkus testík ještě za týden a případně se poraď s Dr, vyšetří tě a píchne vyvolávačku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.1.11 12:38

Ne, ne, nesnažíme se. Ne, že bychom ještě jedno miminko nechtěli, ale rozhodně ne teď. Jedno nám zatím doma stačí, protože jí není ještě ani rok :o). No tak snad se nám nezadařilo. Stále čekám,že to přijde, tak snad se dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.1.11 13:00

Tak to jsem řešila před týdnem taky. Spoždění, negativní testy a jenom špinění. Čtvrtý den spoždění jsem šla na gyndu a našla mi tam cystu 6×4cm. Takže bych řekla, že to budeš mít to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.1.11 16:46

Cistu už jsem taky jednou měla, tak uvidíme. Když to do týdne nepřijde, tak taky mířím k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.1.11 16:59

Tak pak dej vědět prosím. A držím pěsti aby to nebylo nic závažnýho :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
31.1.11 09:47

Tak jsem to včera večer naštěstí dostala. Možná to bylo vážně kvůli tomu mému nachlazení, tak jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.1.11 10:13
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.1.12 17:23

ahoj ,může mi některá z vás prosím poradit ohledně opoždění MS?Minulý měsíc jsem měla 16.12.2011 a tento měsíc zatím nic.Je fakt,že jsem nachlazená,ale minulou sobotu jsem měla jakože jo tak jsem si dala tampon ale bylo to jen pár kapek a na tamponu trošinku žlutého výtoku pak už od té doby nic.příznaky mám normálně bolest prsou,pobolívání vaječníku a semtam křeče v břiše dokonce i v noci ale zatím nic.Myslíte,že to může být tím nachlazením?HA neberu.Zatím díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 09:55

Opožděná menstruace, test negativní, bílý výtok

Ahoj holky,
prosím o radu. Na konci května jsem potratila a byla na kyretáži. Menstruace po zákroku se dostavila cca po 6 týdnech a další po 28 dnech, což bylo v pořádku. Ale teď mám opožděnou menstruaci o 10 dní. S přítelem praktikujeme přerušovaný styk a nikdy jsem neměla opožděnou menstruaci. Dělala jsem si TT(10.den) a negativní. Žádné příznaky jako u prvního těhotenství nemám (a to jsem je měla celkem rychle). A k tomu mám ještě bílý výtok a svědění u poševního vchodu. Myslíte, že je možné, že jsem těhotná? Nebo co by to mohlo být? K lékaři se dostanu nejdříve za týden :-(
Předem díky za komentáře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.9.13 10:01

@Celestyna11 Já to tak měla :)..ale test jsem měla pozitivní :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.9.13 10:02

Ale bez toho svědení :/..Tak možna zanět :/..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 10:11

Díky za odpověď. A je možný, že by se menstruace opozdila z důvodu zánětu? Nikdy předtím se mi to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.9.13 10:14

@Celestyna11 Ano je to možný, ale ten bilý výtok jsem měla a pak hned na testu //.Jen mě nic nesvedilo, a prsa nebolí?.to je divný na pul to vypada na těhu. ani duch nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 10:22

Právě že při prvním těhotenství už po 2 dnech opožděné menstruace silná bolest prsou, nevolnost a pozitivní test. Ale teď nic. Jen co se shoduje je bolest na pravé straně podbřišku, kterou jsem měla při prvním těhotenství, někdy opravdu ostrou a vlastně ani nevím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí