Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všichni
Tak Vám sem píšu doufám,že mi poradíte protože já už fakt nevím ![]()
Je to už 42dní od poslední menstruace.Občas mám žaludeční potíže jinak žádné příznaky těhotenství. Ale Dnes mě bolí vaječníky spíš trochu bolest podbřišku a ráno sem špinila nebo spíš se dá říct že to byla krev ale jenom po utření(když sem byla čůrat) Teď nic žádné krvácení,žádné špinění tak si vůbec nevím rady co to může být a jestli můžu být i přesto těhotná?Těhotenský test si udělám asi až zítra jestli ms nepřijde ale chtěla bych vědět jestli s tím nemáte někdo zkušenosti? ![]()
No jasně že můžeš být těhotná,žádný příznaky ani pociťovat nemusíš… nechápu proč už sis ten test neudělala
a každopádně bych zašla na gyndu…jinak gratulace.
Mě jenom zarazila ráno ta krev a bolest v podbřišku(vaječníku) Nevím jestli je to normální nebo mi přichází ms
Dítě si s přítelem moc přejem tak snad to vyjde.Na test jsem chtěla ještě počkat jednou se mi stalo že sem cyklus měla až za 39 dní.Jenže jinak to bylo pokaždé nejdéle 32.Teď je to 42 a nic tak doufám,že už to konečně vyšlo
na priznaky je brzo,da se to mooooc dobre vsugerovat,takze klidek…to zaspineni je normalni…ale zadna tu nevestime,tak si pak udelej testik a nebo zajdi na krev a budes mit jasno,nez taky nejake hadani… ![]()
kacerval píše:
Proč sakra tady zakládáte skoro každý den takový dizkuze!To už snad není normální,jinak rada nad zlato,příšte si udělej test a nezakládej tady takovou dizkuzi!No jo jasně nováček!
vcera na to byla dikuze,co?
měla jsi sex bez ochrany? jestli ano, těhotná být můžeš. Udělej si test a podle toho, jestli je případné těhotenství vítané nebo ne si naplánuj návštěvu gynekologa.
kacerval : upřímně mně uráží, že se tu některé dámy chovají jako slepice. Máš na tento web snad licenční ujednání, že bys nejraději rozhodovala o tom, kdo a co sem bude psát??? myslím si že každý jsme jiný, a tento web je tu právě proto, aby se dámy poradily, když si něčím nejsou jisté, myslím že každá tady ve finále půjde k doktorovi, nebo si udělá test, ale píše sem právě proto, že chce znát názor ostatních a očekává radu a ne hysterický výlev dam, které dobrovolně do této diskuze vlezly. Samozřejmě tu mohou být i „stupidní diskuze“, ale pokud do nich sama vlezu, a zdají se mi ubohé, tak nezačnu moralizovat, protože to je pod mou důstojnost, ale ty jsi jí evidentně nechala zamčenou v šuplíku.
Tak já se omlouvám jen prostě nemám čas číst tady všechnu diskusi
Myslela jsem jen,že byste mi mohli poradit jestli je to normální nebo se jedná o nějaký problém protože k lékaři sem objednaná až v pátek a dnes se do města nedostanu takže testík si budu kupovat až zítra.Omlouvám se,že sem vás vůbec obtěžovala jen se bojím,co to může být ![]()
Jo vcera tu byla podobna diskuze muzu byt tehotna spali jsme spolu v dobe menstrusce.........Nekde tu je.
a zkoušela jsi sledovat hlen nebo čípek? já to podle toho poznala ještě před testováním, které jsem nechtěla uspěchat, protože mám hodně nepravidelný cyklus. hlen se změnil na hustý kremový a už se nezměnil (během cyklu se normálně mění) a čípek se trochu zkrátil a zúžil. a bolest je normální, jsem teď 6tt a podbřišek mě bolí trošinku skoro každý den. držím ti pěsti! test neodkládej, mě vyšel pozitivní 16 dní po ovulaci ![]()
RadanaH píše:kacerval píše:vcera na to byla dikuze,co?
Proč sakra tady zakládáte skoro každý den takový dizkuze!To už snad není normální,jinak rada nad zlato,příšte si udělej test a nezakládej tady takovou dizkuzi!No jo jasně nováček!
jj
Lentu píše:
Tak já se omlouvám jen prostě nemám čas číst tady všechnu diskusiMyslela jsem jen,že byste mi mohli poradit jestli je to normální nebo se jedná o nějaký problém protože k lékaři sem objednaná až v pátek a dnes se do města nedostanu takže testík si budu kupovat až zítra.Omlouvám se,že sem vás vůbec obtěžovala jen se bojím,co to může být
o problem se nejedna,bud v klidu,taky jsem ze zacatku spinila…pobolivani bricha je taky normalni…jistota by byla krev a zjisteni hcg,pak samozrejme doktor…
RadanaH píše:
na priznaky je brzo,da se to mooooc dobre vsugerovat,takze klidek…to zaspineni je normalni…ale zadna tu nevestime,tak si pak udelej testik a nebo zajdi na krev a budes mit jasno,nez taky nejake hadani…
Neni brzo na priznaky.. ja mela cyklus vzdy 16. v mesici, ale pak najednou nic, ani spineni, proste nic, tak jsem si 22. udelala test a pozitivni, dalsi den jsem byla v nemocnici a tam mi potvrdili graviditu 5+0tt, takze neni brzo na priznaky ![]()
MOny,ja jsem reagovala,jak zakladatelka psala,ze nema zadne priznaky......nebavim se,ze ma spozdeni a poboliva bricho…ale o zbytku,co teprve prijde…