Vidíte progres na testu?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.23 05:48

Vidíte progres na testu?

V nedeli jsme objevila dve carky, po vicero ztratach jiz testuji takto brzy skrz nasazeni leku. Potiz je, ze se mi zda, ze test nezesilil. :(
Mam strach, ze se bude jednat o biochemko.
Je pravda, ze dnes jsem mela vice zredenou moc, mohlo by to mit takovy vliv? Moc diky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1310
23.5.23 05:51

Já teda mezi 11 a 13 dnem zesílení vidím. Test jiné značky nevím, s čím porovnat. Kdy máš dostat MS? Bohužel, nikdo ti teď neslíbí, že to dopadne dobře. Je to bohužel buď, a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.23 05:56

@Mall126 Dekuji, ten test dalsi znacky jsem pridala spis jen tak, nikoliv na porovnani. Vim, ze porovnavat testy dvou znacek je blbost.

• Citovat
  • Upravit
1310
23.5.23 05:59

Spíš si zajdi na krev, třeba dvakrát, abys věděla, jestli HCG roste. Budeš mít větší jistotu, než z testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
23.5.23 06:12

Ano vidím a na 11 a 13 DPO jsou to krásné čárky.. ale taky radím zajdi dneska a pozítří na krev a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.23 06:14

@Venesí Děkuji za rady! Na krev zajdu, ale koukám, že člověk musí z tohoto odběru být na lačno. Tak zítra a v pátek 😊

• Citovat
  • Upravit
507
23.5.23 06:22
@Anonymní píše:
@Venesí Děkuji za rady! Na krev zajdu, ale koukám, že člověk musí z tohoto odběru být na lačno. Tak zítra a v pátek 😊

U hcg urcite nemusis byt nalacno :D ani na na nej chodit ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.23 06:24
  • Citovat
  • Upravit
507
23.5.23 06:43
@Anonymní píše:
@Sl.Kockova

Na hcg se nalacno chodit nemusi, asi tak jako ze nebudeš pít alkohol, když si myslis, ze ses tehotna, logicky…hcg se v krvi jídlem fakt neredi 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.5.23 06:45
@Anonymní píše:
V nedeli jsme objevila dve carky, po vicero ztratach jiz testuji takto brzy skrz nasazeni leku. Potiz je, ze se mi zda, ze test nezesilil. :(
Mam strach, ze se bude jednat o biochemko.
Je pravda, ze dnes jsem mela vice zredenou moc, mohlo by to mit takovy vliv? Moc diky!

Ahoj, mezi 11. a 13. dnem je pěkné zesílení a ten další test je Dr. Max, že? Ten mi taky ukazoval slabší čárku než na mama testu. Spíš testuj jednou značkou. Za mě nejlepší ten mama test. Přijde mi, že má více barviva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.5.23 07:15

Za mě sílí hezky, vidím to nadějně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
23.5.23 07:49

Mamatest má pěkný rozdíl :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
23.5.23 08:27
@Anonymní píše:

Já bych na krev nechodila. Zbytečný stres :nevim: těhotná jsi, tak se objednej na nějaký 7tt na gyndu a hotovo. :nevim: stejně je těhotenství o čekání, nemusíš dělat žádný další testy aby jsi zkoumala čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
23.5.23 13:02

Taky to vidím na pozitivní testy a na krev bych nešla, jen se objednala na gynekologii ;) ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.23 04:29

Z vlastni zkusenosti bych na krev take nesla. Pozitovni tt mas, objednej se k dr a snaz se byt v klidu. Drzim pesti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex