Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda mezi 11 a 13 dnem zesílení vidím. Test jiné značky nevím, s čím porovnat. Kdy máš dostat MS? Bohužel, nikdo ti teď neslíbí, že to dopadne dobře. Je to bohužel buď, a nebo.
@Mall126 Dekuji, ten test dalsi znacky jsem pridala spis jen tak, nikoliv na porovnani. Vim, ze porovnavat testy dvou znacek je blbost.
Spíš si zajdi na krev, třeba dvakrát, abys věděla, jestli HCG roste. Budeš mít větší jistotu, než z testu
Ano vidím a na 11 a 13 DPO jsou to krásné čárky.. ale taky radím zajdi dneska a pozítří na krev a máš to.
@Venesí Děkuji za rady! Na krev zajdu, ale koukám, že člověk musí z tohoto odběru být na lačno. Tak zítra a v pátek 😊
@Anonymní píše:
@Venesí Děkuji za rady! Na krev zajdu, ale koukám, že člověk musí z tohoto odběru být na lačno. Tak zítra a v pátek 😊
U hcg urcite nemusis byt nalacno
ani na na nej chodit ráno…
@Anonymní píše:
@Sl.Kockova
Na hcg se nalacno chodit nemusi, asi tak jako ze nebudeš pít alkohol, když si myslis, ze ses tehotna, logicky…hcg se v krvi jídlem fakt neredi 🙈
@Anonymní píše:
V nedeli jsme objevila dve carky, po vicero ztratach jiz testuji takto brzy skrz nasazeni leku. Potiz je, ze se mi zda, ze test nezesilil.
Mam strach, ze se bude jednat o biochemko.
Je pravda, ze dnes jsem mela vice zredenou moc, mohlo by to mit takovy vliv? Moc diky!
Ahoj, mezi 11. a 13. dnem je pěkné zesílení a ten další test je Dr. Max, že? Ten mi taky ukazoval slabší čárku než na mama testu. Spíš testuj jednou značkou. Za mě nejlepší ten mama test. Přijde mi, že má více barviva ![]()
@Anonymní píše:
Já bych na krev nechodila. Zbytečný stres
těhotná jsi, tak se objednej na nějaký 7tt na gyndu a hotovo.
stejně je těhotenství o čekání, nemusíš dělat žádný další testy aby jsi zkoumala čárky.
Taky to vidím na pozitivní testy a na krev bych nešla, jen se objednala na gynekologii
ať to dobře dopadne ![]()
Z vlastni zkusenosti bych na krev take nesla. Pozitovni tt mas, objednej se k dr a snaz se byt v klidu. Drzim pesti.
V nedeli jsme objevila dve carky, po vicero ztratach jiz testuji takto brzy skrz nasazeni leku. Potiz je, ze se mi zda, ze test nezesilil.
Mam strach, ze se bude jednat o biochemko.
Je pravda, ze dnes jsem mela vice zredenou moc, mohlo by to mit takovy vliv? Moc diky!