Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám dotaz- chtěli bychom s roční dcerou na víkend (či prodloužený) někam na moravské hory (nejlépe). Nemáte někdo dobrou zkušenost a kontakt na nějaký hotel či penzion, kde jste byli spokojeni? Díky
My jezdíme sem - www.penzion-ondrejnik.cz je to tam super, příjemná obsluha a dobře vařej. Nekuřácká restaurace - je v ní dětský koutek a je s nimi domluva.
A tady běží i akce http://www.hyperslevy.cz/…n-ondrejnik/
Určitě napíšu, ještě mi psala známá kontakt na nějaký hotel Karlov, tak to zkusím omrknout. Snad nám to klapne. Každopádně děkuji všem za kontakty.
Ahoj, koukám, že se tady na beskydské téma rozjela pořádná diskuse. Jelikož jsem z Čeladné, dovolím se některé věci uvést na pravou míru. Hotel Srdce Beskyd je pomaly před zavřením a služby neodpovídají očekávání. Taky leží pomaly 13 kilometrů v dolině, co mu asi taky moc nepřidává. Dobré hotely najdete přímo ve vesnici. U Holubů a v Pizze Di Valle je super jídlo, v Prosperu bazén. Relax v lázních BRC, které jsou v druhé části vesnice. Všechny informace doporučuji hledat na stránkách občanského sdružení ČeladnáŽIJE!!!. Jsou tam i akce z Frýdlantu a okolí. www.celadnazije.cz A pravdou je, že pokud jste v Beskydech, Čeladná je vynikající střed pro výlety " .{color:red}". Ahoj, Jana