Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminy, chtěli bysme v červnu s rodinkou na dovču vyzkoušet chorvatsko , letos bysme chtěli do Gradacu. Máte některá zkušenosti s touto destinací, případně kontakt na nějaké solidní ubytování? Bojím se s dětmi jet na blint, abysme pak nemuseli spát v autě
.
Katuska1983 píše:
Ahoj maminy, chystáme se v červnu s rodinkou na dovču do chorvatska, letos bysme chtěli do Gradacu. Máte některá zkušenosti s touto destinací, případně kontakt na nějaké solidní ubytování? Bojím se s dětmi jet na blint, abysme pak nemuseli spát v autě.
Ahojky,
v Gradacu jsem byla v loni a je to tam příjemný:-),ale pro mě stále v chorvatsku vedou Vodice.Jinak Gradac je samej kopec..takže pokud nebudeš ubytovaná v nějakém větším hotelu hned u móře, tak se nalítáš z kopce do kopce úplně brutálně.
Navíc všechny památky nebo větší města jsou z Gradacu daleko, takže jedině výlet přes cestovku.Okolní městečka jsou stále plné vybydlených a vystřílených komplexů z války ale abych to jen nehanila, tak můžu doporučit Gradac - Hotel Sunce. A pokud se budete ubytovávat jindě tak doporučuji alespoň zdejší stravování. ![]()
Ve Vodicích bylo supeer, že se dalo za pár šupů místním loďobusem na okolní ostrůvky a do Šibeníku,což je nádherný město, který tě dostane.Jelo lodí dobrou půl hodinu
a jak říkám skoro zadarmo.Navíc ve Vodicích seuper čisté moře.
jo na Gradaci je to pěkný, takový turistický ale stejně příjemně středomořský, prostě ani moc ruchu ani málo ale už je to pár let co jsme tam byli, tenkrát ještě bez dětí. Ach jo už by to chtělo dovolenou, tady je mi pěkná zima ![]()
Ahojte já nedám dopustit na Gradac byly jsme tam s dětima už několikrát a super před loni jsme byly ve Vodicích daleko město a kor s dětima počasí nic moc žádný program pro děti.
V Gradaci je fakt hezky. Byli jsme tam již 3-krát a vždy naprostá spokojenost. Jedná se o vesničku, kde potkáte spoustu Čechů. Co se týče cen, tak na Makarskou riviéru jsou spíše nižší. Více informací o tomto místě je možné zjistit na tomto webu věnovaném právě Gradacu . Za sebe ale doporučuji. Nebudete litovat.
@alstar píše:
V Gradaci je fakt hezky. Byli jsme tam již 3-krát a vždy naprostá spokojenost. Jedná se o vesničku, kde potkáte spoustu Čechů. Co se týče cen, tak na Makarskou riviéru jsou spíše nižší. Více informací o tomto místě je možné zjistit na tomto webu věnovaném právě Gradacu . Za sebe ale doporučuji. Nebudete litovat.
já tam byla před 2,5 roku v hotelu Labineca (výhra ve vánoční soutěži) a bylo to tam úžasný, voda, městečko, okolí, pláž, prostě fakt super. Sama od sebe bych do Chorvatska a ani nikam vyloženě se válet na pláži nejela, ale díky té výhře jsem měla vlastně „nedobrovolne“ možnost a jela bych zase. P. s. neodsuzuju válení u vody, ale mám radši vymetání památek a akci ve stylu poznávání míst.