Víkendová akce a pokašlávání

Anonymní
3.5.23 23:55

víkendová akce a pokašlávání

Dcera 12 let má jet na prodloužený víkend na výlet do Prahy, kde navštíví zoo, cestou se staví v nějakém dinoparku apod. V Praze potom budou mít program. strašně se těší. Jenže jsem na vážkách…trochu pokašlává…začalo to v neděli občasným suchým zakašláním, nasadili jsme jí Stoptussin…Je bez teplot, přes den v celku ok, ale když si lehne, nutí ji to kašlat více. Pustili byste ji na ten prodloužený víkend? Vím, že když nebude moci, bude z toho strašně smutná. Jsou domluvené s kamarádkami a jedou tam v rámci sportovního oddílu. Nevím, jak se k tomu postavit. Nemocné dítě bych neposlala, ale jí přes den nic není, nemá teplotu, nic…jen ten kašel…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
4.5.23 02:29

12 leta uz se da zaukolovat, co delat. S sebou na noc Levopront a cibuli k posteli, od ted C vitamin vyssi davky a zinek. To da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15208
4.5.23 06:04

Pustila bych, zda se mi, ze teď pokaslava snad každý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.5.23 06:05

Začni jí podávat cibul s medem a do víkendu bude ok :-) u nás funguje zázračně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
4.5.23 06:10

Tohle pro me neni nemocne dite, sedely byste pres vikend jinak doma? Asi ne. Dcera je taky s lehkym kaslem a rymou ted na vylete se skolou na tri dny, nase doktorka by si v zahranici poklepala na hlavu, ze tam s tim za ni lezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42007
4.5.23 06:34
@elinka90 píše:
Začni jí podávat cibul s medem a do víkendu bude ok :-) u nás funguje zázračně :-)

To jako do zítra? To ten sirup sotva udělá. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42007
4.5.23 06:35

Dej jí sebou něco na utlumení kašle na noc a vyšli jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
4.5.23 07:32

No nevim, to ti ostatní rodiče srdečně podekuji, když ji tam posles. Já jsem vždycky fakt nadšená, když někdo někam chodí uchrchlanej, to je úplně úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.5.23 08:20
@Semtex píše:
No nevim, to ti ostatní rodiče srdečně podekuji, když ji tam posles. Já jsem vždycky fakt nadšená, když někdo někam chodí uchrchlanej, to je úplně úžasné.

Mi trochu připomínáš matku jedné dívenky, která s mojí dcerou sportuje. Když jsem v parnu přinesla holkám na závody jahodové mrože, aby se trochu schladily, málem mě zabila pohledem a měla neskutečný kecy. Tak holky, včetně mé dcery, mrože se smutnýma očima odmítly. Já nevěřícně kroutila hlavou, ona na mě hleděla s naprostým opovržením, jako na vraha malých dětí. Kdyby tak paní věděla, že si holky u nás dělají ve dvanácti letech po škole kávové dýchánky, asi by mě šla udat na OSPOD. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
4.5.23 08:25
@Fee-bee píše:
Mi trochu připomínáš matku jedné dívenky, která s mojí dcerou sportuje. Když jsem v parnu přinesla holkám na závody jahodové mrože, aby se trochu schladily, málem mě zabila pohledem a měla neskutečný kecy. Tak holky, včetně mé dcery, mrože se smutnýma očima odmítly. Já nevěřícně kroutila hlavou, ona na mě hleděla s naprostým opovržením, jako na vraha malých dětí. Kdyby tak paní věděla, že si holky u nás dělají ve dvanácti letech po škole kávové dýchánky, asi by mě šla udat na OSPOD. :dance:

Co? :lol: Jak souvisí nanuky nebo kafe s tím, že někdo jede na akci s druhými ne-zdráv? Však se podepisuje bezinfekcnost, což teda kasel není, že. Pardon a kdybys měla s někým bydlet na pokoji a dotyčný tam ty spolecne noci prokaslal, tobe by to nevadilo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.5.23 08:30
@Semtex píše:
Co? :lol: Jak souvisí nanuky nebo kafe s tím, že někdo jede na akci s druhými ne-zdráv? Však se podepisuje bezinfekcnost, což teda kasel není, že. Pardon a kdybys měla s někým bydlet na pokoji a dotyčný tam ty spolecne noci prokaslal, tobe by to nevadilo? :lol:

Když bych byla dítě, tak určitě nevadilo. Spíš by mi vadilo, že tam moje kámoška, která se tak strašně těšila a já s ní, nemohla jet, protože jí to máma zakázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
4.5.23 08:38
@Fee-bee píše:
Když bych byla dítě, tak určitě nevadilo. Spíš by mi vadilo, že tam moje kámoška, která se tak strašně těšila a já s ní, nemohla jet, protože jí to máma zakázala.

Já myslela teď, v dospělosti ;) :lol: děti neřeší leccos, ale timpadem to pak mnohdy musí řešit rodiče, že :lol: třeba když by si děti prodávaly vši, je to přece super, protože pak nemusí do školy a navic by byly od super kamosky, no nekup to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.5.23 08:43
@Semtex píše:
Já myslela teď, v dospělosti ;) :lol: děti neřeší leccos, ale timpadem to pak mnohdy musí řešit rodiče, že :lol: třeba když by si děti prodávaly vši, je to přece super, protože pak nemusí do školy a navic by byly od super kamosky, no nekup to :P

I vši jsme doma řešili. Tehdá nebyly koupené, ale dcera je dostala od zase jiné kamarádky zcela zdarma. :mrgreen: Zašla jsem do zverimexu, koupila dva šampony na psy (ty lidské nám nefungují), jedním jsem myla dceru, druhý dostala kamarádka jako dárek na doma. :nevim: Žádné drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.5.23 09:33

@Havlova stava s cibule pusti do 2 hodin. Takze ano stihne to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42007
4.5.23 09:36
@elinka90 píše:
@Havlova stava s cibule pusti do 2 hodin. Takze ano stihne to

To mi chceš tvrdit, že za 24 hodin bude dítě zdravé? Já to cpala do dětí horem dolem a žádný zázrak se nekonal. Do 2 hodin nevím, taky mi to trvalo dýl, ale v tom se hádat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí