Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda nemáte tip kam na víkend, prodloužený víkend - něco dostupného, jak cenově, tak dopravně, kde by byly možné i aktivity - nebo nějaké lázně. Jde o to si odpočinout, nabrat sil - a nebrat sebou děti.
Díky moc!
V.
Ahoj, já jsem ještě za svobodna jezdila do lázní do Klimkovic na víkendy. Líbilo se mi, že ty lázně nejsou rozprostřeny po městě, jako třeba Luhačovice, ale mají svůj vlastní upravený areál a člověk si tam opravdu odpočine, jelikož se nepohybuje mezi vystresovanými a spěchajícími civilisty
dostupnost je fajn, hned ze svinova autobusem asi 15 minut. Ale nepíšeš, odkud jste ![]()
Také jsem z jižních Čech. Včera jsme s přítelem koukali, kam bychom mohli jet. Když už se nám něco líbilo, vycházelo to okolo 7tis na víkend pro oba. A to se mi zdá moc. Asi to nakonec uděláme tak, že pojedeme do nějakého hotelu, který bude poblíž přírodě, hezkého města, které bychom poznávali, dobrých restaurací a odpočinku. Přítel řekl, že mám za měsíc narozeniny, tak že je možná budeme trávit jinde, ať ho nechám něco vymyslet a naplánovat. Že mě překvapí. Tak uvidíme.
Pokud Vám nevadí, že je to v Jižních Čechách, tak doporučuji sem, ve městě jsou i lázně
:
http://www.penzionelektra.cz/novinky/
mrkni na slevové portály, třeba na sleviste.cz, my jedem za 3 týdny a už se nemůžu dočkat
![]()