Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My jsme si brali sebou
I když posledně jsme byli v Tunisu a tam měli zásobu ![]()
Já jsem nikdy s timhle teda problém neměla. V čr ani v cizině.
Kdyby bylo na mém chlapovi,tak jeden kufr je zvlášt jen na toaleták
On potřebuje na utření prdele půl rolky
,takže u nás je nutnosti přibalit do eraru
.
Loni v létě v Chorvatsku nám v hotelu doplňovali denně, aby byla min. 1 rolička navíc. Jinak v Lidlu tam mají skoro stejné ceny, jako u nás, +/- pár drobných. Takže bych vzala jen nějakou nouzovou zásobu (např. 2 roličky) a zbytek si buď vyžádala od ubytovatele, nebo dokoupila na místě (záleží, kam teda přesně jedete).
Bubu25 píše:
a mimo CR jako tdka co zase jedeme tak do Madarska do termalu takze pension noo ale tam zas jak vysvetlim Madarskej pani domaci, ze nam dosel a ze potrebujemetaky dilema
Ukaž prázdnou roličku a určitě pochopí
.
Bubu25 píše:Susan23 píše:Jako tak tohle me teda nenapadlo rict si o dalsi ty jo
Pokud je to v Česku,tak si řeknu o další:)ani bych nevedela koho pozadat nejakyho spravce?Na posledni dovce coz bylo v CR na takovym pensionu krasnej statek, tak na recepci byl akorat takovej hrozne hezkej kluk ca 35 let velice prijemnej a ten se asi staral o to vsechno jak recepce, tak ukazky pokoju atd. no ale k tomu bych se asi stydela prijit a rict i o dalsi toaletak
ja jsem v tomhle jako prdlá mno …a mimo CR jako tdka co zase jedeme tak do Madarska do termalu takze pension noo ale tam zas jak vysvetlim Madarskej pani domaci, ze nam dosel a ze potrebujeme
taky dilema ..v Chorvtasku to bylo to samé tam prozmenu nebyla ani pani domaci jen vse pripravene a klic jsme meli nechat pak v zamku mno takze vzdy jsme si ho bud koupili nebo privezli
![]()
není co řešit, přibalit!!! O toaleťák jsem se nemusela starat pouze v lepším hotelu ![]()
Tak u nás je zase problém, že manžel musí mít minimálně čtyřvrstvej extra jemnej atd. a většinou v hotelích a penzionech mívají obyčejnej a to je mu málo. My jezdíme teda jen po ČR takže většinou koupíme na místě a ten jejich dvouvrstvej jim tam necháme ![]()
Bubu25 píše:Katka86 píše:
Kdyby bylo na mém chlapovi,tak jeden kufr je zvlášt jen na toaleták![]()
On potřebuje na utření prdele půl rolky
![]()
,takže u nás je nutnosti přibalit do eraru
.
![]()
jsem se pobavila Kačko
jj u nas uz je to taky nutnost pac se zase ja stydim a manzel jako by to resil ale az by dosel ale to uz je pozde, že?
![]()
![]()
Já jsem na to uplně alegická,koupím balik o 20 kusech a říkám si fajn,máme na měsíc postaráno a za 14 dní není ani kousek,k tomu když dojde,tak nikdy nedá nový,takže já pak běhám s kalhotkama pod kolenama a hledám čím se utřít
![]()
admin píše:
Prosím o slušné vyjadřování v diskusi.Tereza
Pardon
Už se polepším
![]()
Milli píše:Bubu25 píše:Ukaž prázdnou roličku a určitě pochopí
a mimo CR jako tdka co zase jedeme tak do Madarska do termalu takze pension noo ale tam zas jak vysvetlim Madarskej pani domaci, ze nam dosel a ze potrebujemetaky dilema
.
pochopí, že češi nemají na toaleťák
![]()
Pokud platím za ubytování (hotel, apartmán, soukromí, camp…) tak se toaletního papíru domáhám (stejně jako mýdla a čistých ručníků). Umím si o něj říct několika světovými jazyky a nikdy mně nikdo neodmítl. Pokud se s uklízeči nepotkávám, tak píšu vzkazy nebo se domlouvám na recepci. Sebou vozíme jen pár balíčků papírových kapesníků (prakticky v každé tašce jeden) a balení vlhkých ubrousků.
Jsem asi divná, ale přibaluji. A to i do ciziny i u nás. Ale je pravda,že ho většinou dovezu domů. Já teda beru i ručníky a nedivte se, ale i povlečení aspoň polštář ![]()