Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moc všem děkuji,
pořád nevíme, spíš si tak o tom povídáme. Zatím žádný stres
.
Mně se pro kluka líbí jméno Ivan, dala bych ho hned. Ale nechci ho ošidit o r, tak asi jiné. Patrik je zatím asi nejpravděpodobnější varianta, ale kdo ví. Robert a Richard se nám také celkem líbí. Zvažujeme všechny tipy, co jste sem přidali. Máme je vypsané
.
U holčičky jsme zatím nejvíc nakloněni Renatce, ale zvažujeme i Irenu, Patricii a Adrianu.
Gratuluji k dalšímu potomkovi
! Bohužel nepřicházím s ničím převratným…v jiné diskuzi jsem se Vás ptala, jak je Váš syn Viktor spokojený se svým jménem, jelikož jsme ho též měli ve výběru pro syna, je to nádherné jméno, za mě to byl favorit. Nakonec jsem se ale rozhodla udělat manželovi radost a máme skoro měsíčního Richarda, tudíž jsem ovlivněná a za mě tedy Richard
. Dál se mi s písmenem „R“ líbí Kryštof a Radim. Pro holčičku Marika, Adriana, Marcela.
Ahoj všem,
sama jsem ráda, když vím, jak diskuze dopadla. Proto se s vámi chci o náš výběr podělit. K Viktorkovi a Gabrielce máme doma malou Renatku.
![]()
@nanoBETA gratuluji, pěkný výběr. My máme Gabrielku, Františka a jsme rozhodnutí dát Kristýnku, tak už se na ní za necelé 2 měsíce těšíme ![]()
@nanoBETA píše:
Ahoj všem,sama jsem ráda, když vím, jak diskuze dopadla. Proto se s vámi chci o náš výběr podělit. K Viktorkovi a Gabrielce máme doma malou Renatku.![]()
Gratuluji k holčičce a přeji hodně zdraví
Většina našich dětí má také jméno s R. Nebyl to plán, prostě to vyplynulo ![]()