Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj potřebuji poradit rozbil se ki mop měla jsem už starý a chci pořídit nový od Viledy Turbo s těmi třásněmi jen se bojí nezanechává binec drobky nebo podobně. setře prach důkladně? Mám celkem obavy vždy když ten kop vidilm vybavím si film o věznici jak to tam šudlají po té podlaze 😂 😂
@MámaEV Já na tyto mopy nejsem, mám Viledu, ale ten obdélník. Vytírá se mi tím lépe teda ![]()
Když už, tak Vileda Turbo 3v1, aby byl i centrální trojúhelníkový nosič dole krytý mikrovláknem. Vytírá se s ním velice dobře, dostane dobře špínu i z případných spár, škrábanců apod.
@MámaEV
Neříkám, že plochý mop je špatný, ale mikrovláknový třásňový mi přijde lepší, můžete na něj přitlačit, u plochého to nejde tak moc.
Já mám od viledy parní, ten je super. Ten trasnovy bych už nechtěla, měla jsem kdysi, vždycky to špínu akorat rozpatlalo a neslo mi to poradne vyzdimat, takže sem musela vytírat hodně na mokro a schlo to pak věcnost.
@smile_xxx také vysávám před vždy
ale se dvouma dětmi kolikrát ani ten vydavač nestačí 😂
Mela jsem tu cest s touhle Viledou a pak s tou obdelnikovou a oboji bylo na kocku. Ted mame parni Karcher. Pred mopovanim vysajem, fofrem vytren a za pet minut mame sucho a cisto.
@Afrikana vytírám denně a jednou týdně parním ten doma mám potřebuji právě na na mokré vytírání ![]()
Co je mokré, to je čisté.
@MámaEV píše:
Ahoj potřebuji poradit rozbil se ki mop měla jsem už starý a chci pořídit nový od Viledy Turbo s těmi třásněmi jen se bojí nezanechává binec drobky nebo podobně. setře prach důkladně? Mám celkem obavy vždy když ten kop vidilm vybavím si film o věznici jak to tam šudlají po té podlaze 😂 😂