Vztah zamilovanost

Anonymní
8.10.23 20:54

Vztah zamilovanost

Hezký večer, jak řešit situaci budu ráda za názor, mám přítele se kterým sem pár let bydlíme spolu máme vše společné boužel my neřekl že je zadlužený malém sme přišli o vše co máme společné Stratila sem k mému důvěru plánovali sme i miminko ale po takovém podrazu mám úplně jiné myšlenky a přemýšlím hodně o budoucnosti a vím přesně co bych chtěla jenže sním asi to nemá už cenu nebo něco zachraňovat už sem z toho unavená přemýšlím zda se odstěhovat ale jak vlastně začít bude to těžké nebo zase budu ta která to urovná jak by jste se zachovali vy??? A taky jiné trošku okolností

Potkala sem kluka který je nezadaný máme k sobě hodně blízko mluvíme spolu o svých pocitech a o budoucnosti je nám spolu hezký také my říkal že kemě něco cítí já se též cítím jako zamilovaná ale nevím co z toho bude nebo nebude jak by jste řešili vy tuto situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5236
8.10.23 21:09

Rozesla bych se se soucasnym, proklepla si toho potencialniho a pripadne to s nim dala dohromady. A s miminem rozhodne pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.10.23 21:21
@Anonymní píše:
Hezký večer, jak řešit situaci budu ráda za názor, mám přítele se kterým sem pár let bydlíme spolu máme vše společné boužel my neřekl že je zadlužený malém sme přišli o vše co máme společné Stratila sem k mému důvěru plánovali sme i miminko ale po takovém podrazu mám úplně jiné myšlenky a přemýšlím hodně o budoucnosti a vím přesně co bych chtěla jenže sním asi to nemá už cenu nebo něco zachraňovat už sem z toho unavená přemýšlím zda se odstěhovat ale jak vlastně začít bude to těžké nebo zase budu ta která to urovná jak by jste se zachovali vy??? A taky jiné trošku okolnostíPotkala sem kluka který je nezadaný máme k sobě hodně blízko mluvíme spolu o svých pocitech a o budoucnosti je nám spolu hezký také my říkal že kemě něco cítí já se též cítím jako zamilovaná ale nevím co z toho bude nebo nebude jak by jste řešili vy tuto situaci?

Tak primárně bych se rozešla s tím zadluženým lhářem a až pak začala randit s někým jiným. No a zkusila bych si trošku racionalizovat i toho nového amanta, abys nešla z bláta do louže. Samozřejmě opustit dlouhodobý vztah je vždycky těžké, protože už je to zvyk. Jo a příště prosím používej čárky a tečky, strašně špatně se to čte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
8.10.23 21:32

Rozejdi se s tím lhářem, nauč se psát a poté si randi s kým chceš. Jo a už to tu někdo napsal, ale používej čárky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.23 12:20

Rozejdi se s partnerem, odstěhuj a klidně se vrhnu do nového vztahu :) nic neni tezky. Sama o tom vim sve, lepsi rozhodnuti nez opustit sveho ex jsem nemohla udelat. Byl to toxicky vztah a ted jsem stastne vdana a stastna. ☺️ 🙏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný