Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rozesla bych se se soucasnym, proklepla si toho potencialniho a pripadne to s nim dala dohromady. A s miminem rozhodne pockala.
@Anonymní píše:
Hezký večer, jak řešit situaci budu ráda za názor, mám přítele se kterým sem pár let bydlíme spolu máme vše společné boužel my neřekl že je zadlužený malém sme přišli o vše co máme společné Stratila sem k mému důvěru plánovali sme i miminko ale po takovém podrazu mám úplně jiné myšlenky a přemýšlím hodně o budoucnosti a vím přesně co bych chtěla jenže sním asi to nemá už cenu nebo něco zachraňovat už sem z toho unavená přemýšlím zda se odstěhovat ale jak vlastně začít bude to těžké nebo zase budu ta která to urovná jak by jste se zachovali vy??? A taky jiné trošku okolnostíPotkala sem kluka který je nezadaný máme k sobě hodně blízko mluvíme spolu o svých pocitech a o budoucnosti je nám spolu hezký také my říkal že kemě něco cítí já se též cítím jako zamilovaná ale nevím co z toho bude nebo nebude jak by jste řešili vy tuto situaci?
Tak primárně bych se rozešla s tím zadluženým lhářem a až pak začala randit s někým jiným. No a zkusila bych si trošku racionalizovat i toho nového amanta, abys nešla z bláta do louže. Samozřejmě opustit dlouhodobý vztah je vždycky těžké, protože už je to zvyk. Jo a příště prosím používej čárky a tečky, strašně špatně se to čte.
Rozejdi se s tím lhářem, nauč se psát a poté si randi s kým chceš. Jo a už to tu někdo napsal, ale používej čárky… ![]()
Rozejdi se s partnerem, odstěhuj a klidně se vrhnu do nového vztahu
nic neni tezky. Sama o tom vim sve, lepsi rozhodnuti nez opustit sveho ex jsem nemohla udelat. Byl to toxicky vztah a ted jsem stastne vdana a stastna. ☺️ 🙏
Hezký večer, jak řešit situaci budu ráda za názor, mám přítele se kterým sem pár let bydlíme spolu máme vše společné boužel my neřekl že je zadlužený malém sme přišli o vše co máme společné Stratila sem k mému důvěru plánovali sme i miminko ale po takovém podrazu mám úplně jiné myšlenky a přemýšlím hodně o budoucnosti a vím přesně co bych chtěla jenže sním asi to nemá už cenu nebo něco zachraňovat už sem z toho unavená přemýšlím zda se odstěhovat ale jak vlastně začít bude to těžké nebo zase budu ta která to urovná jak by jste se zachovali vy??? A taky jiné trošku okolností
Potkala sem kluka který je nezadaný máme k sobě hodně blízko mluvíme spolu o svých pocitech a o budoucnosti je nám spolu hezký také my říkal že kemě něco cítí já se též cítím jako zamilovaná ale nevím co z toho bude nebo nebude jak by jste řešili vy tuto situaci?