Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim dnes jsme si koupili sušičku(bosh) z návodu nejsem moc moudrá chtěla bych se zeptat z vašich zkušeností jak sušit respektive jak prádlo třídit na sušení a respektive poradit vše co se sušičky týče na co di dát pozor…atd a hlavně mě zajímá jak sušit bundy v tomhle počasí to budu hodně potřebovat zkrs dvouletou dceru ta má bundu na jedno použití a taky co třeba rozhodně nesušit a taky poradit co používáte místo aviváže? Jo a byly mi doporučeny míčky do sušičky v balení mám 3 a nevim jestli se používájí všechny naráz nebo po jednom nebo jak to vlastně funguje děkuji za jakoukoliv radu či pomoc nebo pikud máte někdo stejnou sušičku jako já bylo by to úplně ideál já mám bosh WQG233D3CS
Jestli sušit a na kolik ti řekne štítek na oblečení.
Věci třídím podle podobného materiálu. Ručníky, ložní prádlo spolu..bavlna spolu, spodní prádlo spolu. Aby to bylo ideálně s podobnou gramáží.
Míčky se používají spolu právě na ty bundy, polštáře a jiné věci, které mají být načechrané.
Taky není dobré sušičku přecpat, nemůže pak dobře fungovat.
Místo aviváže používám ocet.
Zkratky a symboly nejlíp nastuduješ v návodu
![]()
@Pája123456789 na bundy jsou super právě ty míčky. Dávám počet který zrovna najdu ( max 3).
Na sušení dávám program " do skříně" a bavlnu.
Krom vlny tam dávám vše.
Jo a skládám hned po dosušení, pak to vypadá ok.
Příspěvek upraven 08.10.23 v 13:02
@Pája123456789 já tedy rucnik klidně přihodit i do várky prádla, jen je pak těžší. Abych zase ještě třídila vybranou pračku, tak to zase ne.
Jo nedávám tam oblečení z Pepca a Kiku. To se tam srazí, minimálně o velikost.
Susim v susicce vse co jsem zrovna vyprala, vc sportovnich veci v programu na to urcenem, krom vlny (i kdyz mam na susicce program vlna, tak proste ne) a mych veci typu „halenka a saty co taktak dopnu“, to povesim na vesak, jinak bych se do toho uz nemusela vejit
jednou mi susicka tak zmensila nove saty, ze jsem je musela obratem prodat, jak mi byly kratke, ted rovnou kupuju veci radeji malilinko vetsi. Deckam a chlapovi susim vse. Peru a susim obrazkama naruby.
Micky davam k bundam a polstarum.
Avivaz nepouzivam leta, nemam rada prevonene pradlo.
@Pája123456789 píše:
Zdravim dnes jsme si koupili sušičku(bosh) z návodu nejsem moc moudrá chtěla bych se zeptat z vašich zkušeností jak sušit respektive jak prádlo třídit na sušení a respektive poradit vše co se sušičky týče na co di dát pozor…atd a hlavně mě zajímá jak sušit bundy v tomhle počasí to budu hodně potřebovat zkrs dvouletou dceru ta má bundu na jedno použití a taky co třeba rozhodně nesušit a taky poradit co používáte místo aviváže? Jo a byly mi doporučeny míčky do sušičky v balení mám 3 a nevim jestli se používájí všechny naráz nebo po jednom nebo jak to vlastně funguje děkuji za jakoukoliv radu či pomoc nebo pikud máte někdo stejnou sušičku jako já bylo by to úplně ideál já mám bosh WQG233D3CS
Míčky do sušičky jsou fajn, krásně to prádlo načechrají.
Nejvíc mně voní ubrousky do sušičky z DM, mají oranžovou krabičku asi za 60,–
To co vyperu, dávám vše rovnou do sušičky na Mix. Jediné, co nesuším, jak už někdo psal, jsou šaty a jemné halenky, co jsou mi tak akorát, nechci riskovat, že se do nich nevejdu.
Úžasná výhoda sušičky je že zbaví prádlo. psixh chlupů a případného papírového kapesníky.
@kocourGarfield píše:Jo nedávám tam oblečení z Pepca a Kiku. To se tam srazí, minimálně o velikost.
kdyby alespon rovnomerne, ale vetsinou se zkrati a rozsiri
Setkala jsem s nazorem, ze avivaz do susicky nevadi, jakoz i se svedectvim vice lidi, ze ji leta normalne pouzivaji.
a jak hledite na takove ty vonne oleje typu Puella, myslitel, ze to ve finale susicku nezalepi?
vyrobce pise, ze pradlo lze susit v susicce, jenze kdyz to ctete podrobneji, tak oni tim mysli, ze to jako po susicce neprestane vonet, ne ze by to susicce neskodilo.
@mirkaazzuri ty ubrousky co jsem zmiňovala jsem dnes koupila na zkoušku tak uvidim
Tak jsem dnes zkusila s pomocí sestry vše super akorát jsem nezjistila na který program mám sušit bundy sestra na té svojí mà přímo program já ne neporadí mi někdo kdo má stejnou sušičku jako já(uvedeno v prvním příspěvku)