Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Včera jsem si,po četných kladných recenzí,koupila mop Vileda ultramax. Nešel mi dost dobře vyždímat,tak jsem ho doždímávala v ruce. Jenže dneska,když jsem nasadila hadr,tak pořád spadává. Vlastně,jak sklopím mop,abych ho mohla vyždímat,tak hadr spadne.stalo se to někomu? Třeba mám ten hadr moc mokrý a proto to tíhou spadne,ale přece,když si ho chci v kýblu namočit a pak vyždímat,tak je taky mokrý a určitě by spadávat neměl.. Jsem naštvaná,protože tál dost peněz a takhle s ním můžu vytírat uplně stejně jako s hadrem a koštětem ![]()
Chceš říct, že se rozepínají patentky? V tom případě bych reklamovala, mám ho tři roky a hadr mi rozhodně nepadá.
hadru musíš připnout patentkama k tomu sklápěcímu plastu (nevím jak to napsat)
Já moc nechápu, jak to myslíš.
Když nacvakneš hadr na mop, tak nemá jak sjet. Leda bys měla zacvaklé patentky jenom na hadru a hadr na mop nasazovala, jako když ho chceš ždímat ručně.
A když vyždímáš, tak je potřeba mop postavit na zem a zatlačit to černý tlačítko aby se mop „narovnal“. Tos udělala?
Mišela1 píše:
A když vyždímáš, tak je potřeba mop postavit na zem a zatlačit to černý tlačítko aby se mop „narovnal“. Tos udělala?
Já když vyždímám, tak s ním klepnu o zem a je narovnáno
.
Raduš.ka44 píše:Mišela1 píše:Já když vyždímám, tak s ním klepnu o zem a je narovnáno
A když vyždímáš, tak je potřeba mop postavit na zem a zatlačit to černý tlačítko aby se mop „narovnal“. Tos udělala?.
No nebo:-), ale prostě jestli to není vadný výrobek, tak nemá co padat.
Tak jsme jeste vecer sjeli do Tesca,kde jsme ho kupovali. Byly roztržené ty gumičky na krajích,na které jsou přišité ty cvoky. Nechápala jsem,jak by to mohlo padat. Každopádně uznali,že sama jsem to zničit nemohla,tak nám ho naštěstí vyměnili! a už dobrý! Děkuju za reakce!
Ahoj holky, mam stejny problem
pri druhem vytirani hadr zklouzava. Nikde nic praskleho nevidim, patentky pricvaknu k te gume, ale primo k mopu mi to nejde
muzete mi, prosim, poradit? Diky