Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
perete někdo v Dreftu? jste s ním spokojené? používáte na všechny druhy prádla nebo jak jsem vyčetla jen na jemné prádlo?
peru v Dreftu sensitive/baby všechny věci pro miminko a dobrý
. Po Persilu sensitive se mi totiž osypal. Ale dokonale nevypere - třeba vaječinu na plíně, ale to asi žádný prášek/gel ![]()
Ahoj já v Dreftu peru,používám všechny 3 jak na barevné prádlo,černé a sensitiv.Dcera má atop.ekzém a tento gel nám vyhovuje,budu v něm prát i věci na mimi.Takže za mě můžu jen doporučit.
Mám doma na barevné prádlo a jsem sním spokojená.Ale velký fleky nevypere,takže ty dávám stranou a peru v Arielu ![]()
tak to jsem ráda,taky jsem si ho totiž koupila na věci pro mimi ale ještě neodzkoušela ![]()
Na fleky dávám Ariel na skvrny a pak peru v Dreftu a spokojenost. ![]()
já si ho teď taky pro malou koupila, prtoože mi ho doporučila kamoška, která dělá i v kojeňáku,ale používá ho teda doma
v kojeňáku musí asi mít své postupy a přípravky. Právě s ním peru první várku látkových čtvercovek-ty používám teda jen na utírání, ale máme tu hrozně tvrdou vodu a i když dám aviváž, tk jsou většinou pořád hodně tvrdé i při žehlení s napařováním a kropením. Právě čekám, až se to dopere ![]()
Taky peru v Dreftu - barevné, pěkně voní. Fleky dokonale nevypere.
Máte někdo další zkušenosti?
Totiž prala js v něm věci pro miminko a strašně moc to voní (v tom negativním smyslu). Napřed jsem si myslela, že js to přehnala s dávkováním. Jenže když js si změřila odměrku, tak nee. Třeba dneska jsem dala jeden vršek a něco (to je myslím 25ml + 10ml) a i tak to strašně voní. Dokonce jsem přidala máchání. Nevím, zdá se mi to divné. Navíc dávkování je doporučené 90ml. Fím, že to bývají reklamní tahy, že obvykle stačí prášku méně.
Taky vám to tak silně voní?
Ahoj,
chtěla jsem po dlouhé době koupit Dreft sensitive a nějak na něj nemůžu nikde narazit.
Vyrábí ho ještě???
Už nepoužíváme, zdá se mi, že moc nepere. Daleko lepší je persil, nebo ariel. Používám Persil Sensitive a color.