Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojte nemáte někdo zkušenosti z tímto mopem?http://aukro.cz/magic-mop-360-z-tv-kyblik-5-nastavcu-zdarma-i2045555606.html
Přemýšlím nad nim ale nechci aby pak zustal stat a ja vytirala opět rukama
![]()
S tímhle nemám zkušenosti, ale mám tenhle http://www.viledacz.cz/…opy-a-kyble/ první dva odkazy a nedám na ně dopustit
Dají se pořídit výhodně v DM, když máš slevové kartičky.
do DM tet pujdu tak se mrknu jestli je tam maj
vyjde okolo 700 že?…
derenka píše:
ahojte nemáte někdo zkušenosti z tímto mopem?http://aukro.cz/magic-mop-360-z-tv-kyblik-5-nastavcu-zdarma-i2045555606.html
Přemýšlím nad nim ale nechci aby pak zustal stat a ja vytirala opět rukama
ahoj, já mám magic mop a nechápu jak jsme bez něj mohla být. Předtím jsme měla leiftheit. A od té doby co mám magic, tak fakt super. máme prakticky po celém domu podlahy na stírání, jen dětský pokoj a ložnice má koberec a byla jsme vždycky fakt otrávená, že mám jít dělat podlahy. tím leiftheitem jsme se neodstala všude kde jsem chtěla a hlavně na plovoučku byl na prd, šel málo vyždímat. Tady ten magic je super,že opravdu na plovoučku ho odstředím krásně jen do mírného vlhka a plovoučku mám krásně setřenou. fakt mám za chvilku krásně do čista setřený celý dům. Takže za mě ho vřele doporučuji. ty mopy peru v pračce a je to super.
Nic proti VILEDA mopům ale mě se už dvakrát zlomil
takže teď budu hledat jinou značku.zatím taky vytírám ručně ale je to na prd ![]()
mila2113 píše:Jinak ten Magic mop je pěknej moc se mě líbí
Nic proti VILEDA mopům ale mě se už dvakrát zlomiltakže teď budu hledat jinou značku.zatím taky vytírám ručně ale je to na prd
taky pravě mam všude plovoučku nebo dlažbu,žadnej koberec,a jsem pěkne otravena kdzž mam vytirat a s malou je to každej den…a ten magic se mě libí že je ohebnej a zajedu s nim pod postel,aspon doufam…takže mysliš jak sem psala ten odkaz že bude dobrej?
já si sadu VILEDA objednala v po na viledashop.cz za 799,– Kč a dnes má dorazit
derenka píše:
taky pravě mam všude plovoučku nebo dlažbu,žadnej koberec,a jsem pěkne otravena kdzž mam vytirat a s malou je to každej den…a ten magic se mě libí že je ohebnej a zajedu s nim pod postel,aspon doufam…takže mysliš jak sem psala ten odkaz že bude dobrej?
zajedeš s ním úplně všude, my máme takovou blbou vanu a máme to obložené tak že mi tam vznikly na bokách taková blbá zákoutí a tím se tam dostanu úplně super.
Určitě já mám v červené barvě, ale jinak vypadá úplně stejně. a koukám ta cena je krásná, já si ho koupila když to začínalo takže cena byla o hodně vyšší
Já ty mopy i prodávám a je s tím fakt velká spokojenost.Sama ho taky doma používám. Nemá to chybu ![]()
ahoj Wacinko, prosím tě, a ty jsi teda nebyla spokojená s tím leiftheitem? Já jsem si ho chtěla koupit a tak jsem ráda, že jsem si to tady přečetla a tak zase budu vybírat asi jinej…:-)
A ještě mám dotaz-ten magic je třásňovej mop? O těch jsem slyšela , že jsou hrozný, že na nich zůstavají nečistoty a tak. Díky za rady.-)
Horry píše:
ahoj Wacinko, prosím tě, a ty jsi teda nebyla spokojená s tím leiftheitem? Já jsem si ho chtěla koupit a tak jsem ráda, že jsem si to tady přečetla a tak zase budu vybírat asi jinej…:-)
A ještě mám dotaz-ten magic je třásňovej mop? O těch jsem slyšela , že jsou hrozný, že na nich zůstavají nečistoty a tak. Díky za rady.-)
mně leiftheit nevyhovoval, nedostala jsem se ním všude a nedal se fakt vyždímat do jen vlhka tekla… ale někomu může vyhovovat víš co, 100 lidí 100 chutí a názorů
já osobně vždy před stíráním vysávám nebo zametu celej dům a pak jdu teprve stírat a nemám na něm nečistoty… a pak ho většinou 1× týdne hodím do pračky a je