Magic mop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
509
11.1.12 09:25

magic mop

ahojte nemáte někdo zkušenosti z tímto mopem?http://aukro.cz/magic-mop-360-z-tv-kyblik-5-nastavcu-zdarma-i2045555606.html
Přemýšlím nad nim ale nechci aby pak zustal stat a ja vytirala opět rukama
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
11.1.12 09:30

S tímhle nemám zkušenosti, ale mám tenhle http://www.viledacz.cz/…opy-a-kyble/ první dva odkazy a nedám na ně dopustit :) Dají se pořídit výhodně v DM, když máš slevové kartičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.1.12 09:32

do DM tet pujdu tak se mrknu jestli je tam maj :) vyjde okolo 700 že?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.1.12 09:34
derenka píše:
ahojte nemáte někdo zkušenosti z tímto mopem?http://aukro.cz/magic-mop-360-z-tv-kyblik-5-nastavcu-zdarma-i2045555606.html
Přemýšlím nad nim ale nechci aby pak zustal stat a ja vytirala opět rukama :?

ahoj, já mám magic mop a nechápu jak jsme bez něj mohla být. Předtím jsme měla leiftheit. A od té doby co mám magic, tak fakt super. máme prakticky po celém domu podlahy na stírání, jen dětský pokoj a ložnice má koberec a byla jsme vždycky fakt otrávená, že mám jít dělat podlahy. tím leiftheitem jsme se neodstala všude kde jsem chtěla a hlavně na plovoučku byl na prd, šel málo vyždímat. Tady ten magic je super,že opravdu na plovoučku ho odstředím krásně jen do mírného vlhka a plovoučku mám krásně setřenou. fakt mám za chvilku krásně do čista setřený celý dům. Takže za mě ho vřele doporučuji. ty mopy peru v pračce a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
11.1.12 09:37

Nic proti VILEDA mopům ale mě se už dvakrát zlomil :cert: takže teď budu hledat jinou značku.zatím taky vytírám ručně ale je to na prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
11.1.12 09:39
mila2113 píše:
Nic proti VILEDA mopům ale mě se už dvakrát zlomil :cert: takže teď budu hledat jinou značku.zatím taky vytírám ručně ale je to na prd :roll:
Jinak ten Magic mop je pěknej moc se mě líbí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.1.12 09:44

taky pravě mam všude plovoučku nebo dlažbu,žadnej koberec,a jsem pěkne otravena kdzž mam vytirat a s malou je to každej den…a ten magic se mě libí že je ohebnej a zajedu s nim pod postel,aspon doufam…takže mysliš jak sem psala ten odkaz že bude dobrej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
syska445
11.1.12 09:58

já si sadu VILEDA objednala v po na viledashop.cz za 799,– Kč a dnes má dorazit

• Citovat
  • Upravit
3119
11.1.12 10:01
derenka píše:
taky pravě mam všude plovoučku nebo dlažbu,žadnej koberec,a jsem pěkne otravena kdzž mam vytirat a s malou je to každej den…a ten magic se mě libí že je ohebnej a zajedu s nim pod postel,aspon doufam…takže mysliš jak sem psala ten odkaz že bude dobrej?

zajedeš s ním úplně všude, my máme takovou blbou vanu a máme to obložené tak že mi tam vznikly na bokách taková blbá zákoutí a tím se tam dostanu úplně super.

Určitě já mám v červené barvě, ale jinak vypadá úplně stejně. a koukám ta cena je krásná, já si ho koupila když to začínalo takže cena byla o hodně vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
11.1.12 10:09

Já ty mopy i prodávám a je s tím fakt velká spokojenost.Sama ho taky doma používám. Nemá to chybu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.1.12 22:58

ahoj Wacinko, prosím tě, a ty jsi teda nebyla spokojená s tím leiftheitem? Já jsem si ho chtěla koupit a tak jsem ráda, že jsem si to tady přečetla a tak zase budu vybírat asi jinej…:-)
A ještě mám dotaz-ten magic je třásňovej mop? O těch jsem slyšela , že jsou hrozný, že na nich zůstavají nečistoty a tak. Díky za rady.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
13.1.12 18:55
Horry píše:
ahoj Wacinko, prosím tě, a ty jsi teda nebyla spokojená s tím leiftheitem? Já jsem si ho chtěla koupit a tak jsem ráda, že jsem si to tady přečetla a tak zase budu vybírat asi jinej…:-)
A ještě mám dotaz-ten magic je třásňovej mop? O těch jsem slyšela , že jsou hrozný, že na nich zůstavají nečistoty a tak. Díky za rady.-)

mně leiftheit nevyhovoval, nedostala jsem se ním všude a nedal se fakt vyždímat do jen vlhka tekla… ale někomu může vyhovovat víš co, 100 lidí 100 chutí a názorů

já osobně vždy před stíráním vysávám nebo zametu celej dům a pak jdu teprve stírat a nemám na něm nečistoty… a pak ho většinou 1× týdne hodím do pračky a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný