Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj maminy, mam dotaz. mame mesic novou sedačku…černou koženkovou…manžel včera vytahl papiry z prace že bude pracovat a protože byli blbe sešité a trčela z nich sponka, tak sedačku poškrabal…je to delši jemny šrám a pak na kousku vytržene dva kousky koženky…jak to mam zamaskovat aby to nebylo videt a aby se popřípade syn nepustil do dalšího ničení a nezvětšit ty šrámy???dekuji za rady a zkušenosti
Ahoj, asi tě moc nepotěším, dělala jsem ve firmě, kda se vyrábí kožené sedačky do aut, většinou nejsou celokožené, ale některé části se nahrazují koženkou, jelikož jsem byla předačka, většinou jsem dělala opravy co se týkalo prosekané a odřené kůže a koženky a musím ti teda říct, že na kůži to většinou šlo opravit pomocí lepidla na kůži a barev (jsou přímo na kůži, maj je v OBI) Ale na kožence to nikdy nešlo… Měla jsem i doma kož. sedačku, byla super, ale museli jsme jí reklamovat a to 2×, byla špatně ušitá, tak jsme si jeli vybrat do Sconta jinou a koženkovou nám tam vůbec nedoporučovali, že ty levnější jsou hned podrápaný, že kvalitní jsou jen ty německé a ty stáli taky majland, ale ty vydržej, fakt hodně… Je to o kvalitě koženky, zkus tu barvu na kůži, uvidíš… Ale připrav se, že jestli ti tam kouká bílej podklad koženky, tak na něm ta barva chytne uplně jinak, bude tmavší…
dekuji za radu…no ted jsme schvalne kopili levnejsi kozenkovou, protoze nam bylo jasne ze deti ji znici…mame 16 mes. lumpika…v planu je, ze az deti vyrostou tak se poridi lepsi…ale že ji manžel zničí již po mesíci co jsem netusila ![]()
Dneska už seženeš i koženou za pěkný peníze, šla bych spíš do ní…
my jsme puvodne ani koženou ani koženkovou nechteli…a uz vubec ne černou…ale nic jsme nemohli vybrat a tahle se nam na prvni pohled zalibila…je hezka a cena byla super…
Sedačky za nehorázné ceny v pochybných scontech ascích a jiných prodejen nábytku z recyklovaného odpadu, asi mu není rady ani pomoci, jinak kůže se moří, takže ne barvou ale mořidlem. barvou akorát zvýrazníte poškození, Prodával jsem osobně použité sedačky z německa za ceny okolo 500eur, některé nejevily známky užívání, přesto většina maminek nalezla do výše zminovaných prodejen, jsem rád že tu už nepůsobím a doporučuju všem aby si uvědomili, že trh neexistuje jenom v tomto nahrážkystánu. kdysi jsem to prožíval ale zjistil jsem, že tady lidi potřebují všechno pouze levné a hlavně odstíny-aby jim to ladilo s umakartovou linkou nebo podobnou skřínkou z plastu. takže si užijte koženky dosyta až vám vyraší opar na zadku
Máme doma sedací soupravu koženku. je fakt nádherná. Praktická na údržbu. když se podaří něco rozlejt kaffe, víno, atd.. žádný problém. jednoduše namočím hadřík, a sedačku utřu. když si na sedačku sednu, příjemně na chvilku zachladí. Doporučuji. Koženky jsou dobrý. Nepraskají, pokud máme sedačku pouze na sezení. Nelepí pokud nejsme nahatí.
Ahoj, já se přiškvařím. Před pěti lety jsme koupili v Asko nábytku koženkovou sedačku, protože se nám na první pohled líbila. Bohužel aktuálně sedačka vypadá takto
Jsme sami dva, děti nemáme, pouze se na sedačce sedělo. Rozpadlo se sedlo, rozjeli se stehy a koženka popraskala. Sedačka je vyrobena nekvalitně a po pěti letech je na vyhození. Stála 15.000 i s křeslama. Takže ted uvažujeme o nové sedačce, ale nevíme kde koupit kvalitněji? Rozhodně do Aska a jiných levnějších nábytků nemá smysl chodit, o tom jsme se již přesvědčili.
Dotaz zni, kde koupit sedačku v lepší kvalitě tak abychom ji za 5 let nemuseli vyvážet na smetiště?