Manžel kazič

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.1.12 17:19

manžel kazič

omlouvám se za anonyma,ale nechci manželovi dělat zas takovou ostudu… :mrgreen:
Holky prosím poraďte,už jsem zoufalá… Mám dvouletýho syna a jsem v půlce druhého těhotenství,se synem mám najetej určitej režim,kterej mi naprosto vyhovuje,syn je opravdu zlatíčko,vstává kolem 9 zhruba 1.5 hoďky spí po obědě a večer v 8 už zase spí… ALE manžel dělá na směny a já jsem teď často unavená (viz třeba dnes,syn po obědě usnul a já taky,když má odpolední,dělá to i ráno). Syn se vzbudí,já spím (mezitím manžel hraje hry na pc) syn se probudí,manžel na něj naběhne a chce,aby ještě spal,protože je malej zvyklej,že když pro něj jdu já,ťukám na dveře,dělám blbosti,což on nedělá a tak syn kňourá… on ho jasně vidí jako protivnýho a chce,aby spal (tvrdí,že nechce,aby mě budil,ale kdyby se s ním zavřel v pokojíčku a hráli si,syn by alespoň nebrečel a spát bych mohla taky ;-) ) a nechápe,že když to bude dělat tejden,až budu v porodnici,naprosto synovi překope režim… :( už jsem opravdu zoufalá a nevím,co s ním dělat,říkala a vysvětlovala jsem mu to už asi 1000× a on to dělá dál… :cert: poraďte co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5086
9.1.12 17:22

chi chi taky mám kaziče doma (madam už spí s náma v posteli, včera čekala na tátu do půl desáté večer než dojede) až najdete řešení, tak dej vědět ;)
občas si připadám, že mám ty batolata dvě :-)))0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 17:28

ježíš díky bohu tohle u nás nehrozí,aby byl malej v naší posteli… on by byl manžel nejradši,kdyby syn spal celej den jako když byl miminko :roll:

• Citovat
  • Upravit
21984
9.1.12 17:29

Co s tím? Nic.

Až se vrátíš z porodnice, stejně si režim překopete všichni. Nové miminko Vám všechny zaběhnuté zvyklosti spolehlivě nabourá, takže jestli už bude týden předtím rozhozený, je to celkem fuk.

Některé věci chlapům dost těžko vysvětlíš - možná, až se bude muset o syna starat celý týden nepřetržitě sám, leccos pochopí. A možná ne. Jestli se o dítě postará, tak buď ráda a neřeš, jakým způsobem to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
9.1.12 17:32

Hele, můj manžel je totálně antirežimovej, nedělá to schválně, jen prostě není systematik, takže když malýho hlídá, dá mu najíst, když má pocit, že má hlad, spát ho dá, když vypadá unaveně a malej to vždycky zatim přežil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.1.12 18:40

hele tak ho zase naucite zpet - no co se stane., kdyz ho donuti dele spat - bude chodit pozdeji vecer. to se zase vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.1.12 09:08
Temaho píše:
Hele, můj manžel je totálně antirežimovej, nedělá to schválně, jen prostě není systematik, takže když malýho hlídá, dá mu najíst, když má pocit, že má hlad, spát ho dá, když vypadá unaveně a malej to vždycky zatim přežil :mrgreen:

Takhle to dělá asi většina chlapů, ne? :lol:
Můj muž svačí kolem páté večer, kluci na něm vždycky kus chleba vyškemrají a já se pak divím, že v šest nechtějí večeřet a v osm v posteli kručí, že mají hlad :roll: .
Jinak souhlasím s tím, že miminko stejně předělá režim celé rodiny, takže bych si z toho nic moc nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
10.1.12 09:37
Milli píše:
Temaho píše:
Hele, můj manžel je totálně antirežimovej, nedělá to schválně, jen prostě není systematik, takže když malýho hlídá, dá mu najíst, když má pocit, že má hlad, spát ho dá, když vypadá unaveně a malej to vždycky zatim přežil :mrgreen:

Je to možný, já mám naštěstí jen jednoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.1.12 09:52
Temaho píše:
Milli píše:
Temaho píše:

Já mám doma tři a celkem statečně v tomhle spolupracují :mrgreen: . Nemluvě o „pánských jízdách“ na chatě, když se přidají oba dědečkové. To radši nechci vědět, co se tam děje :lol: (ještě se teda nestal žádný úraz, nemoc, ani nic život a zdraví ohrožujícího).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
10.1.12 09:53
Milli píše:
Temaho píše:
Milli píše:
Temaho píše:

Já mám doma tři a celkem statečně v tomhle spolupracují :mrgreen: . Nemluvě o „pánských jízdách“ na chatě, když se přidají oba dědečkové. To radši nechci vědět, co se tam děje :lol: (ještě se teda nestal žádný úraz, nemoc, ani nic život a zdraví ohrožujícího).

Malýho zatim nepočítám, ale ono to příjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
10.1.12 14:29

Me stve, ze kdyz mi starsi prasti mensiho, tak mu manzel jen tak nezne domlouva takovym tim karavym hlasem - pokud mu neco rozbije, tak jeci daleko vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.1.12 14:35

zakladatelko všude je něco. Nám Mudra nadává, že je Kamila vysoko v grafu a že je tlustá, tak se ji snažím dávat toho jídla co nejmíň prostě tak aby neměla hlad ale necpu do ní hned všechno. Manžel když hlídá-Kamila se začne vztekat (třeba proto, že by ráda spala) a on ji narve flašku(protože má určitě hlad), no chvilenku spí,vypadne ji dudák, začne kňourat a manžel nepodá dudák,ale letí dělat mlíko, protože dítě kňourlo a má určitě hlad :zed: Taky mu to nejsem schopná pořádně vysvětlit(že naše dítě opravdu každou hodinku jíst nemusí)-je ji 9měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný