Malé oblečení - kam s ním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
9.1.12 13:31

malé oblečení

ahoj holky přeju pěkný den,chci se zeptat jak jste to řešily nebo řešíte kam dát oblečení do kterého se prckové už nevejdou a je jim malé?myslíte že je dobré řešení vakuový pytel?když ho tam nechám na druhé třeba 5-10 let nezničí se?doma máme málo prostoru tak to musím dávat do sklepa nebo do předsíně do velké skříně.děkuju za každou radu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
9.1.12 13:41

ahoj,covece, resila sem to tak, ze sem ho nakonec k memu velkemu stesti za male vsimne nechala kamaradce :) protoze sem se bala ze by mi to sezraly mysi, sou to mrchy…prokousou snad vsechno…jednou uz sem tu narazila na podobnou diskusi a resili to tu a pry snad jedine plastova bedna treba nebo tak by jim v tom mohla zabranit :nevim: me se nechtelo nic kupovat a dalsiho prcka spis neplanujeme a bylo me tech vecicek lito, kdyby je nechtela ta kamoska tak uz sem je chtela venovat do kojenaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
9.1.12 13:46

Tak my čekáme po čtyřech letech a akorát se tu tim probíram, protože máme holčičku a ted čekáme kluka a jak na potvoru všechno růžový :mrgreen: jinak teda kočárky, postýlky, matrace atd, šli do velkejch pytlů na půdu a upřímně doufám, že to přežilo a oblečení do kufrů a něco do vakuovejch pytlů do velkých skříní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.1.12 13:48

Vakuové pytle je dobré řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
9.1.12 13:49

měla jsem věci na mimčo v krabicích na půdě a něco zežloutlo :( takže na to bacha radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.1.12 13:55

nedávat do vakuových pytlů, rodiče tam uskladnili svoje oblečení na dva roky a vytáhli ho plesnivý, letělo to popelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.1.12 13:55

já dávám věci do sklepa, ale je docela suchý a myši v něm nejsou. pytle by byly řešením, ale nemám na to ten správnej vysavač … tak jsem to zabalil do ig.tašek a dala do krabic a doufám, že s tím nic není.

Něco jsem půjčila kamarádce a ta na něčem objevila takové nažloutlé fleky, říkala mi, že se jí to stalo taky, když skladovala oblečení. :nevim:

syslím teda taky na druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.1.12 13:56

Druhé dítě plánuju s menším odstupem než ty, ale i tak mám malé věci ve vakuovém pytli, strčené pod postýlkou, jinam se nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.1.12 14:00

Já dávám oblečení do krabic od banánů,mají šikovný víko.Uskladěnní to mám na půdě a nestalo že by věcem něco bylo.Vakuové pytle mám taky,ale zatím jsem nepoužila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 14:32
pannda píše:
Vakuové pytle je dobré řešení
:palec:
jinak ted po druhem diteti nechavam jen to opravdu hezke, to co je v dobrem stavu, ale moc jsem nevyuzila/nelibi se mi, davam brachovi/bratranci- jednou se jim to bude hodit, flekate vyhazuji, stejne tak s hrackami
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 14:34
suik píše:

Něco jsem půjčila kamarádce a ta na něčem objevila takové nažloutlé fleky, říkala mi, že se jí to stalo taky, když skladovala oblečení. :nevim:

me se taky udelaly na necem zlute fleky, obleceni bylo ve vakuovych pytlich, ve tme. nechapu, jak je to mozne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.1.12 14:37

Máme v banánových krabících ve skříňi na chodbě. Předpokládám že všechno bude ok, za chvílí to začnu vytahovat na druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.1.12 14:38
goldenka píše:
nedávat do vakuových pytlů, rodiče tam uskladnili svoje oblečení na dva roky a vytáhli ho plesnivý, letělo to popelnice

to je divny, vlhkost tam prece nemuze. jedine ze by netesnili a byly by tedy „nafoukle“
ja tam mela obleceni 4 roky a OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.1.12 14:41

taky to nechápeme, koupili je kvalitní, odsály a stejně to zplesnivělo, docela jsme na to koukali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.1.12 14:44

My máme malé oblečky po synovi v igelitových pytlích na půdě. Snad se jim nic nestane. Vakuových pytlů bych se nebála, dávám tam sezonní oblečení a nic mu nikdy nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný