Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky přeju pěkný den,chci se zeptat jak jste to řešily nebo řešíte kam dát oblečení do kterého se prckové už nevejdou a je jim malé?myslíte že je dobré řešení vakuový pytel?když ho tam nechám na druhé třeba 5-10 let nezničí se?doma máme málo prostoru tak to musím dávat do sklepa nebo do předsíně do velké skříně.děkuju za každou radu. ![]()
ahoj,covece, resila sem to tak, ze sem ho nakonec k memu velkemu stesti za male vsimne nechala kamaradce
protoze sem se bala ze by mi to sezraly mysi, sou to mrchy…prokousou snad vsechno…jednou uz sem tu narazila na podobnou diskusi a resili to tu a pry snad jedine plastova bedna treba nebo tak by jim v tom mohla zabranit
me se nechtelo nic kupovat a dalsiho prcka spis neplanujeme a bylo me tech vecicek lito, kdyby je nechtela ta kamoska tak uz sem je chtela venovat do kojenaku…
Tak my čekáme po čtyřech letech a akorát se tu tim probíram, protože máme holčičku a ted čekáme kluka a jak na potvoru všechno růžový
jinak teda kočárky, postýlky, matrace atd, šli do velkejch pytlů na půdu a upřímně doufám, že to přežilo a oblečení do kufrů a něco do vakuovejch pytlů do velkých skříní
měla jsem věci na mimčo v krabicích na půdě a něco zežloutlo
takže na to bacha radši
nedávat do vakuových pytlů, rodiče tam uskladnili svoje oblečení na dva roky a vytáhli ho plesnivý, letělo to popelnice
já dávám věci do sklepa, ale je docela suchý a myši v něm nejsou. pytle by byly řešením, ale nemám na to ten správnej vysavač … tak jsem to zabalil do ig.tašek a dala do krabic a doufám, že s tím nic není.
Něco jsem půjčila kamarádce a ta na něčem objevila takové nažloutlé fleky, říkala mi, že se jí to stalo taky, když skladovala oblečení. ![]()
syslím teda taky na druhý.
Druhé dítě plánuju s menším odstupem než ty, ale i tak mám malé věci ve vakuovém pytli, strčené pod postýlkou, jinam se nevešel.
Já dávám oblečení do krabic od banánů,mají šikovný víko.Uskladěnní to mám na půdě a nestalo že by věcem něco bylo.Vakuové pytle mám taky,ale zatím jsem nepoužila ![]()
pannda píše:
Vakuové pytle je dobré řešení
suik píše:Něco jsem půjčila kamarádce a ta na něčem objevila takové nažloutlé fleky, říkala mi, že se jí to stalo taky, když skladovala oblečení.
me se taky udelaly na necem zlute fleky, obleceni bylo ve vakuovych pytlich, ve tme. nechapu, jak je to mozne ![]()
Máme v banánových krabících ve skříňi na chodbě. Předpokládám že všechno bude ok, za chvílí to začnu vytahovat na druhé…
goldenka píše:
nedávat do vakuových pytlů, rodiče tam uskladnili svoje oblečení na dva roky a vytáhli ho plesnivý, letělo to popelnice
to je divny, vlhkost tam prece nemuze. jedine ze by netesnili a byly by tedy „nafoukle“
ja tam mela obleceni 4 roky a OK
taky to nechápeme, koupili je kvalitní, odsály a stejně to zplesnivělo, docela jsme na to koukali ![]()
My máme malé oblečky po synovi v igelitových pytlích na půdě. Snad se jim nic nestane. Vakuových pytlů bych se nebála, dávám tam sezonní oblečení a nic mu nikdy nebylo ![]()