Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lama Lama píše:
podle mě by hodinu neřvalo. když si z toho nervní, tak si kočár na tu hodinu někde půjčíš.
Taky si myslím, že ne - chtěla bych vidět čtyřměsíční dítě, které by (správně navázané, při pohupování nebo chůzi nosiče a při načasování na obvyklou dobu, kdy bývá unavené) vydrželo hodinu brečet.
A když už - pokud bych nošení nezvládla - taky bych si místo tahání s autosedačkou kočár půjčila.
@Pudloslava @Lama Lama @AnnaF holky zlatý, děkuju, tak jsme dopadli dobře, měla jsem s sebou autosedačku a využili jsme ji až na posledních deset minut, broučínek nejdřív nadával, ale když jsem šla hodně rychle a nezastavovala se, tak dokonce usnul, to se ještě v manduce nikdy nestalo, díky moc, jsem happy z toho úplně ![]()
Už to sice máte za sebou, ale poznatek- jakmile dítě dobře drží hlavu a dokáže se rozhlížet kolem, často zjistí, že ta manduca až tak špatná není. Takže tam, kde ještě měsíc předtím řvalo, má teď najednou oči přes celou hlavu a pohledem hypnotizuje pohupující se lístek ![]()
No vidis, noseni deti fakt milujou, jsou v tom jako v brise a ukoliba je to spolehlive. Jen se clovek nesmi stresovat, kdyz citi ten stres, tak se jim to nelibi.
Tak nasi chlapci vzali nostiko na milost az kdyz byla druha alternativa slapat, tzn tak ve dvou letech