Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pujcila bych si kocarek od nejake kamaradky.Nebo na hodinku bych si sehnala hlidani.
Co autosedacka? Sice si zaposilujes, ale lepsi, nez hodina revu.
@pipiinka píše:
Pujcila bych si kocarek od nejake kamaradky.Nebo na hodinku bych si sehnala hlidani.
Resila bych to stejne. Hodinu bych 4mesicni dite plakat nenechala.
Já malého (3m) taky nosím hodně v sedačce, když nemám k dispozici kočárek, anebo jedu někam autem
Většinou si teda připnu sedačku na konstrukci kočárku, ale někdy ho v ní nosím ručně a je to teda lepší, než ho nosit na rukách atd. ![]()
Taky bych volila auto sedačku a nebo kaočárek od kamarádky. A nebo pokud to není životně nutný tak to nechat na středu kdy je taky uřední den. ![]()
Rozhodně bych nenechala, ale já svoje děti nenechávala řvát nikdy ![]()
@Crystal87 já právě taky ne, nikdy, proto jsem zakládala tohle téma, poněkud zoufalá…díky, pomohly jste mi si to utřídit
Treba si v tom prave zvykne, kdyz to jinak nejde ![]()
Moje svagrova je srdecni nosicka a kdyz jsem ji licila nase problemy s nosenim - tez vytrvaly rev, tak mela jen dve diagnozy
Asi kdyz matka chce nosit, tak se dite prizpusobi, no ![]()
jinak kdyz na vylete s kocarkem zacalo lejt a decko melo hystericky zachvat z plastenky na kocare a domu to bylo hodinu daleko, taky jsem ho nechala rvat - ona je to tak trochu prilezitost na neco si zvyknout, zbavit se zlozvyku. Treba jako odvazne se pustit na dovolenou bez vlastni jidelni zidlicky atd… proste vzdycky to nejak jde, obvykle se matky desi predem vic, nez je treba a casto je pak uplna pohoda.
Jinak tedy, pisu lehce cynicky, je lepsi mit rvouci dite na zadech, nejsi tolik ohlusena
(ale na to je jeste male)
Presne jak pise @Pudloslava, on si to clovek casto maluje strasne a pritom to jde. Mozna bude v manduce plakat ze zacatku, protoze je to nezvyk, ale kdyz z toho nebudes nervozni, treba se uklidni. Ja jsem malou nosila porad, nikdy ji nenechala rvat, ale nekdy treba chvili nadavala, jenze to bylo spis, ze byla unavena a neslo ji usnout nebo tak. Naopak noseni na mym tele vyzadovala a nosila jsem ji i doma.
@Pudloslava píše:
Jinak tedy, pisu lehce cynicky, je lepsi mit rvouci dite na zadech, nejsi tolik ohlusena(ale na to je jeste male)
teoreticky není, ta poloha je stejná. jde jen o to, jestli jí na ty záda prakticky dostane. ![]()
podle mě by hodinu neřvalo. když si z toho nervní, tak si kočár na tu hodinu někde půjčíš.
Ahoj, musím dneska něco vyřídit a nemáme kočárek, bude z opravny až zítra. To znamená broučka mít asi hodinu v manduce, ve které bude strašně plakat…jsou mu 4 měsíce. Šly byste do toho s tím, že hodinu řevu vydrží? Nevím, co jinak dělat, hlídání žádné…díky…