Vincentka sirup

8959
21.2.16 18:41

Vincentka sirup

Ahoj holky, prosím vás, mám doma sirup od Vincentky s jitrocelem a mateřídouškou a zároveň syna, kterého chytla hnusná rýma. Mě to na rýmu a zahlenění skvěle pomáhalo.. Syn má 2 roky a 7 měsíců, sirup je určen od 3 let.. Můžete mi prosím někdo poradit, co v něm je a proč, že to mladší děti nemůžou? Vím, že mu budou už za chvíli 3, ale pořád váhám, jestli dát nebo ne.. Mám doma ještě 4 měsíčního prcka, tak bych nerada, aby to chytnul.. Ale kdyby náhodou (zatím je to rýma a občasné zakašlání), tak co dát tak malému prckovi? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
21.2.16 18:50

@Taciras
Néé, mimču bych to nedala, to je jasné.. Spíš mě zajímalo, jestli je něco přímo pro takové prťousky, co by jim mohlo ulevit případně.

Jinak syn má 15 kg:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.16 19:05

@Lejaa Já bych mu ten sirup dala.
Tomu staršímu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.2.16 19:05

V klidu bych to dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.2.16 20:06

V klidu bych dala, nic škodlivého tam není. Jediný limit je relativně vysoký obsah minerálů ve Vincentce, ale já bych to v tak malém množství neřešila - pokud má zdravé ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.2.16 21:47

Díky holky, no nakonec stejnak vytuhnul.. Tak zkusíme ráno, jestli bude ochotný to pozřít. Holky, a není to třeba nějak kvůli tomu lihu..? :oops: je tam psáno vodnělihový extrakt - fakt nevím co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.2.16 11:58

@Taciras
Nakonec jsem se ptala v lékárně a prý je to kvůli tomu vysokému Obsahu minerálu. Nakonec jsem ale koupila obyčejný jitrocelovy pro děti od jednoho roku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí