Vinný sklep - doporučte nějaký ;)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vinný sklep-doporučte nějaký ;)
Ahojky,
holky doporučte mi nějaký pěkný vinný sklípek, aby byla v okolí nějaká místa na výlety atd. plánujeme to spíš pojmout jako výlet s rodinkou, takže né žádná brutální vožíračka, spíš posedět až nám třeba prckové vytuhnou atd ![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Silwinka87 píše:
U nás Lednicko-Valtický areál…![]()
![]()
![]()
hodíš odkaz pls?
Děkuji za typ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde ten sklep má být? Napadá mě jich spousta, ale na jižní Moravě. Mělnicko ani severní Čechy neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si na mapě najít Klentnici na Pálavě… Tam jsou jich desítky - a lidi jsou tam vstřícní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
A kde ten sklep má být? Napadá mě jich spousta, ale na jižní Moravě. Mělnicko ani severní Čechy neznám.
Jižní morava bude asi ideál, já byla jednou v Březí ve sklípku, tam to bylo super, ale teď pojedem dvě rodinky tak bych chtěla něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anebo mě zrovna tak napadá Petrov-Plže, Milotice (Pod Šidleny) a jiné lokality…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Zkus si na mapě najít Klentnici na Pálavě… Tam jsou jich desítky - a lidi jsou tam vstřícní.
To je pravda..Tady je toho plno,Lednice,Mikulov,Valtice nebo zase na druhou stranu Velké Bílovice,Zaječí…Hoďte si nějaké město do googlu..Určitě něco najdete…
- Citovat
- Upravit
Jura007 píše:
Mně spíš jse o nějaký konkrétní, pokud byl někdo někde spokojený…Na netu jsou jich spousty tak dám ráda na recenze lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém většiny sklípků je, že nemají ubytování přímo ve sklepě, takže je problé,m, kde budou spát děti.
My byli v www.zarybnickysklipek.cz . Krásné ubytování, víno žádný zázrak, milí ubytovatelé.
Pak jsme byli u Ředinů (nebyli jsme ubytovaní, jen posedět, byli jsme tenkrát ubytovaní jinde, ale chystáme se tam) http://g.redinova.sweb.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… nebo třeba taky Strážnice… nebo Čejkovice… jen zkusit zagooglit. V těch Čejkovicích jsou super soukromnické, nemyslím teď ty velké Templářské sklepy… kdysi jsem tam doprovázel obchodní partnery z Kazaně (mimochodem echtovní Tatary, ze strany obou rodičů…
) no a čejkovické „drobné“ vinařství se jim strašně líbilo… Jinak teď je na loňské víno akorát tak správný čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Taky hlasuju pro Milotice,je to tam nadhera. Vylet muzete podniknout na Miloticky zamek,kde se natacela pohadka Jak se budi princezny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valticke podzemi / uplne nej… a vsechny pamatky jsou okolo, muzu vrele doporucit, jsme tam kazdy rok a loni 2× ![]()
- Citovat
- Upravit
Zatím díky za typy, až bude chvilka tak to pořádně proštuduju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mutenice
Nebo muzes zkusit Mutenice, je to i s ubytovanim. http://vsvpenzion.cz/…p/index.html Do 40km jsou Milotice, Lednickovalticky areal, Cejkovice a taky spousta cyklostezek, pokud jste cyklisti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.