Virový ekzém?

47
13.7.22 17:42

Virová vyrážka?

Dobrý den, prosím, může někdo poradit, jsem už úzkostná matka…
Dcera 2,5 roku za poslední měsíc prodělala 2 x sedmou nemoc, jiný kmen, ta druhá byla horší, začátek měla před cca 2 má týdny.
Ale od neděle měla pár teplot nad 38, naposledy včera večer, pondělí velká bolest břicha a včera se jí vyrazila trochu vyrážka na krku a svědí jí obličej. Dle Dr bříško ok, prohmatala, na svědivou vyrážku doporučila Polysan. A pokud se nezlepší, tak ať dojdeme pátek. Já jsem z toho nešťastná, protože dcera se pořád ošíva, evidentně jí něco trápí a já nevím co. Napadá vás něco, zkušenosti? Teplotu už nemá, jí, jen je nešťastná. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
13.7.22 18:08

Má to jen v okolí hlavy, šestou nemoc měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
13.7.22 18:49
@bedrunkav píše:
Dobrý den, prosím, může někdo poradit, jsem už úzkostná matka…
Dcera 2,5 roku za poslední měsíc prodělala 2 x sedmou nemoc, jiný kmen, ta druhá byla horší, začátek měla před cca 2 má týdny.
Ale od neděle měla pár teplot nad 38, naposledy včera večer, pondělí velká bolest břicha a včera se jí vyrazila trochu vyrážka na krku a svědí jí obličej. Dle Dr bříško ok, prohmatala, na svědivou vyrážku doporučila Polysan. A pokud se nezlepší, tak ať dojdeme pátek. Já jsem z toho nešťastná, protože dcera se pořád ošíva, evidentně jí něco trápí a já nevím co. Napadá vás něco, zkušenosti? Teplotu už nemá, jí, jen je nešťastná. Děkuji za odpovědi

Vyrážka při spalničkách začíná typicky za ušima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.7.22 19:28

Děkuji, co teď čtu, tak z příznaků spalniček nemá skoro nic. A zase má zvýšenou teplotu, 4.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek