Silná alergická reakce na Biseptol

13.7.22 11:27

Silná alergická reakce na Biseptol

Zdravím. V neděli jsem dobrala Biseptol na infekci močových cest. V pondělí jsem začala být hodně unavená, šíleně mě začala bolet hlava, dostavily se horečky 38 a objevila se taková mírná vyrážka. Na večer jsem si vzala Dithiaden s tím, že uvidím jak se to zlepší či zhorší přes noc. Ráno jsem vstala a málem jsem se nepoznala. Otok a pálení obličeje, vyrážka po celém těle. Jela jsem k doktorce, která tu reakci na atb potvrdila. Nasazen Dithiaden 3× denně, píchnutý dexamed do žíly. Ohledně čeho tu hlavně teda píšu. Nasadila mi Prednison 20mg. Měla jsem si ho vzít ten večer 2 prášky a dnes ráno taky 2 prášky, poté konzultace po telefonu. Obličej už mám mnohem lepší, kopřivku mám pořád a extrémně svědí. Jediný co mi řekla, že ta kopřivka časem zmizí a prášky brát dál. Já dement se zapomněla zeptat jak s tím Prednisonem. Ted už se tam bohužel nedovolám. Mám brát pořád 2 prášky ráno a 2 prášky večer? Přijde mi to jako dost velký svinstvo. A ještě co vám pomohlo na to extrémní svědění, mažu se fenistilem, minimální úleva. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
30.4.23 09:53

@Anonymous737 ahoj, co ti pomohlo nakonec na svedeni? Mam dcerku se stejnym problemem. Dostala injekci, ma dithiaden a strasne jinto svedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek