Viróza a žaludek

459
12.10.20 09:23

Viróza a žaludek

Zdravím,
syn (necelé 3 roky) měl ve středu horečku (38,6), která po Paralenu klesla a už se neobjevila.
Cca od té doby si ale stěžuje na bolest bříška (v nadbřišku) - někdy i bezprostředně po jídle nebo pití.
Dnes u Mudry: CRP i moč má v pořádku, na pohmat bříško dobré (játra nezvětšená apod.).
Mudra říkala, že mohli projít nějakou virózou, týden má mít dietu a pokud to nebude lepší, tak přijít.
Má někdo podobné zkušenosti? Že by bříško (asi tedy žaludek) takto bolelo, přitom žádný průjem ani zvracení, není unavený apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
12.10.20 09:42

Jo, sice ne u dítěte, ale postihlo to mě osobně cca před týdnem. Bolest v nadbříšku hlavně po jídle, křeče, šílený nadýmání s tím, že se to šlo až do koliky, prostě strašný, trvalo to asi tři dny v kuse a myslela jsem si, že bolestí zhebnu. Koupila jsem si na to probiotika, Espumisan, nějakej makrogol a klyzma s tím, že ty střeva protáhnu mechanicky. Pomohlo to asi na půl dne a pak všechno znova :jazyk: nejlépe mi pomohla chůze, prostě hodiny chodit kolem domu, ideálně do kopce, a vydržet. Přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí