Viróza před plánovaným KET

1359
22.9.20 23:17

Viróza před plánovaným KET

Ahoj holky, zakládám toto téma proto, protože bych se ráda zeptala, zda jste některá byla před KET nemocná a stejně jste ho absolvovala? jde mi o to, že mám teď viroza/nebo Covid, těžko říct, v této době :) a za 5 dni mám jít na KET, virózu už mám 4 den, celkem mi nic není, bolelo mě v krku, klouby a únava, teď zůstala bolest kloubů, ale už mírná a únava. Otrivelle jsem si pichla dle instrukcí a gynprodyl také zavádím. Potřebuju radu, pokud do neděle budu ok zda KET neodkládat a jít na něj, nebo raději odsunout o měsíc? zadařilo se někomu takhle po nemoci? jenže mě přijde, že jak člověk má jít na transfer, tak mu vždycky něco je…asi psychika či co :think:.díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.9.20 00:23

Šla bych podle aktuální situace. Je to ještě dlouhá doba a leccos se ukáže. Co má být se stane. Spíš bych měla jinou obavu co budeš podepisovat za papír, aby tam nebyla klička. Já šla asi před 10 lety na konizaci a v den nástupu jsem věděla, že na mě něco leze. Dokonce jsem podepisovala papír, že se citim zdravá. No, bohužel po narkoze nastalo peklo. Poněvadž ta to celé respirační onemocnění urychlila a s operovanym spodkem jsem tři týdny měla strašný kašel a rýmu. Dobře mi tak no. Ale konec nemoci bývá jiný, já jsem plná optimismu, že je mi lépe. Zase na druhou stranu bude oslabené. Takže co? Zeptala bych se toho, kdo je za ten proces odpovědný.

• Citovat
  • Upravit
9278
23.9.20 06:59

@Zuzule2014 tak za 5 dní už můžeš být ok. Pokud by jsi se necítila dobře ani za 3 dny tak bych zavolala do CARu a transfer odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
24.9.20 19:20

Trasfer se da odlozit treba 1-2 dny pred nim. Ja mam teda v papirech z CAR ze v pripade nemoci, nebo jinych komplikaci, mam dat vedet minimalne 1 den dopredu aby embryo nerozmrazovali. Radim teda pockat, treba ti bude uz dobre. V pripade virozy by uz ti urcite dobre melo byt.
Pokud bych se ja sama citila fakt nemocne, pro svuj klid bych odsunula na pristi mesic.
V jine skupine zas holky resili ze kdyz telo bojuje s nemoci, nema pak silu bojovat proti embryu. Co je na tom pravdy nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí