Vít nebo Vítek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2217
2.2.13 17:23

Vitezslav se mi strasne nelibi. No ale dekuju vsem za nazory asi dame primo toho Vitka kdyz to jde :-) I na dospelem mi to neprijde smesne, stejnak vsechny chlapi ktrre znam se predstavujou Vitek a ne Vit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
2.2.13 17:24
@Saxana22 píše:
Ano, zdrobnělé to je, ale co jména jako Anežka, Eliška?

Tak Anežka a Eliška zrovna nejsou zdrobněliny nějakých jiných jmen, na rozdíl od Vítka. Stejně tak třeba u Mirka Topolánka mi přišlo legrační, že se jmenuje Mirek… ale je to jenom můj pocit, nikomu ho necpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
2.2.13 17:27

Vítek :-) u dospělého mi to vůbec nepřijde divné. Vítek - Hynek to je takový podobný a je to taky normálné jméno, za Vítkem určitě nevidím malýho kluka, rostě jméno jako každé jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.2.13 17:35

@Pypule Hlavně je to tvoje věc, my tady řekli jen svoje názory a rozhodnutí je stejně na tobě. Hlavně, ať je chlapeček zdravý, ať už to bude Vít nebo Vítek :hug:. Měj se hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.2.13 17:37

Asi to bude pocitové. Vítek se mi líbí moc, ale dospělý chlap Vítek… Dobrý den, jsem ředitel Vítek Flinta :mrgreen:

Ale je to o zvyku. Člověk si zvykne na všechno. Já jsem třeba po čase dokázala zavolat na kolegyně „Uši“, aniž bych mi u toho škubal celý ksicht :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
2.2.13 17:44

Ja jsem tady urco nechtela nejakym zpusobem vyvolavat hadky nebo rozbroje ;-) Jen jsem prave nevedela, jestli se to da dat jmeno Vitek. Jinak samozrejme naprosto chapu, ze se to nekomu nezda nebo nelibi, vsak me se taky nektera jmena nelibi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
2.2.13 17:55

@Pypule
Nazdárek ženská… Vít má svátek 15.6… Vítěslav v červenci. To ti řeknou na matrice co jde napsat do RL. Manžel je Vít… ale pro mě Vítek, Víťák a podle sousedky, které jsou 2 roky je to TÍTA :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
2.2.13 18:00

Me2dova: no tak jsem to napsala blbě :D Myslela jsem, že Eliška a Anežka jsou také jména zdrobnělá :D Souvislost mezi Vítem, Vítězslavem a Vítkem neberu, jsou to prostě 3 jména, kterým se dá říkat stejně :D Stejně jako se všem „… slavům“ může říkát Slávek :D

Jediné co je blbé je to, že Vítek není v kalendáři.

A k tomu Mirkovi: mě se to líbí, prostě se jmenuje tak, jak se mu říká, nemá jméno jen na občance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.2.13 18:01
@Bábrdl píše:
Asi to bude pocitové. Vítek se mi líbí moc, ale dospělý chlap Vítek… Dobrý den, jsem ředitel Vítek Flinta :mrgreen:Ale je to o zvyku. Člověk si zvykne na všechno. Já jsem třeba po čase dokázala zavolat na kolegyně „Uši“, aniž bych mi u toho škubal celý ksicht :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jaký Uši?? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.2.13 18:05

Uršula? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
2.2.13 18:12

@Anix Ahoj, u nas jsme ted ve fazi, ze asi budeme davat Vitka, ale me se zoufale nelibi Vit, tak zjistuju co a jak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
2.2.13 18:13

Známá dala Vít, říkají Vítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
2.2.13 18:20

@Pypule
Prosimtě Vít je jen v kalendáři… ale nikdo mu tak řikat nebude :lol: Jako je v kalendáři Anna ale většinou je to Anča, Anička, Andula :mrgreen: Moc to prožíváš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
2.2.13 18:43

@Anix To vis ja rada vybocuju z rady, aspon trosku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
2.2.13 18:54

Pypule: jojo taky to mám tak, leč se stejnak nezadařilo a za rok se nám tu narodil další Vítek :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí