Vitamin K - kojenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.23 13:01

@anavi13 jinak pediatrická právě presluhovala. l a ke konci byla docela do vetru…a už je v důchodu a máme jinou..

• Citovat
  • Upravit
24254
9.2.23 13:32
@Anonymní píše:
@anavi13 jinak pediatrická právě presluhovala. l a ke konci byla docela do vetru…a už je v důchodu a máme jinou..

Prostě toto má v pořádku. Udělali to jak měli a ty jsi nic nezanedbala. Já právě koukala, že ten vstup do života měl těžký. Ale v první minutě. Pak už to má moc pěkné. Ty výpadky jsou úplně normální. Těch informací je opravdu šíleně moc hlavně u prvního dítěte. Pak prostě po té celkové anestezii žena má co dělat sama se sebou. To prostě tak je. Je to velká operace. Když ještě nastanou kompilace tak je to opravdu těžký. Důležité je, že jste z toho venku. Nevím teda co se u porodu dělo, ale nech si všechno dobře vysvětlit i klidně zpětně. Důležité je, aby jsi dobře chápala co se stalo. Já zažila ohromný strach před druhým akutním císařem. Těch pár minut než mě uspali bylo šílených. Co mi říkali netuším. Pak ani nevím co mi říkali po. Zajímalo mě jen jestli je malý v pořádku a brečela jsem, že vše dobře dopadlo. Zprávu mám hluboko v papírech. Nerada na to vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.23 13:42

@anavi13 nechápu právě co se stalo…mám tam psanou u sebe ruptura uterotomie. A to jsem se dočetla až doma…to mi zatajili…a v porodnici nečekají až přijdu po roce a budu chtít vysvětlení :roll:

• Citovat
  • Upravit
24254
9.2.23 14:38
@Anonymní píše:
@anavi13 nechápu právě co se stalo…mám tam psanou u sebe ruptura uterotomie. A to jsem se dočetla až doma…to mi zatajili…a v porodnici nečekají až přijdu po roce a budu chtít vysvětlení :roll:

A to byl druhý porod? Tohle by znamenalo, že ti praskla jizva na děloze po předchozím císařském řezu. Předpokládám, že to bylo při pokusu o vaginální porod? Normálně se můžeš zeptat i své gynekoložky. Bude mít podrobnější lékařskou zprávu a operační protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.23 14:59

@anavi13 byl to první porod, který skončil akutnim císařem. Zprávy jsem měla 2× totozně jednu mám doma, druhou jsem dala na gynde. V porodnici mi o tom vůbec neřekli. A mám dojem, že jsem se na to i ptala co to znamená a doktorka to nějak zamluvila.

• Citovat
  • Upravit
44196
9.2.23 15:08
@Anonymní píše:
@anavi13 byl to první porod, který skončil akutnim císařem. Zprávy jsem měla 2× totozně jednu mám doma, druhou jsem dala na gynde. V porodnici mi o tom vůbec neřekli. A mám dojem, že jsem se na to i ptala co to znamená a doktorka to nějak zamluvila.

Výjimečně se to může stát i po jiných operacích na děloze nebo někde v okolí na břiše. Psal o tom jeden známý porodník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24254
9.2.23 15:36
@Anonymní píše:

Gynekolog by měla dojít i podrobnější. A neměla jsi jiný výkon na děloze dříve? Takto by to znamenalo, že tam byla jizva, která praskla. Mě třeba praskla jizva po předchozím císaři úplně v klidovém stavu bez kontrakcí. Ale měla jsem štěstí a nějak mi to tam držel močový měchýř. Fakt se klidně zeptej na té gyndě. Bude vědět co se tam dělo, když je to popsané takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.23 16:25

Na gynde nic neví. V té zprávě je jen ruptura uterotomie v pravém pólu. Nikdy jsem operaci dělohy ani nic podobného neměla.

• Citovat
  • Upravit
24254
9.2.23 17:40
@Anonymní píše:
Na gynde nic neví. V té zprávě je jen ruptura uterotomie v pravém pólu. Nikdy jsem operaci dělohy ani nic podobného neměla.

Jako ona nakonec existuje i ruptura dělohy. Jen mi není jasné proč to píšou jako v jizvě. Může se stát, že při porodu děloha praskne. Je to vzácná komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí