Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím poradíte mi nějaké vitamíny nebo doplňky stravy pro seniory? Chci něco pro babičku, má přes 80 let, má každou chvíli nějaké zdravotní neduhy, klouby, oči, šlachy atd. Děkuji za rady ![]()
Upřímně? Kup ji něco, co inzerujou v televizi. V 80 už se vitaminama stejně nic neuhasí, zkrátka stáří se nevyléčí, tak jí udělej radost něčím, co zná z telky. Já babičce kdysi kupovala Kamzika, i když je to jen předražený kolagen, a jakou měla radost, sousedkàm se chlubila a fakt věřila, ze se ji líp chodí. Jinak chybu neuděláš jakýmkoli B komplexem.
@Anonymní píše:
Centrum, nebo Revitanerv Active
a to je tak tajná rada, že anonymně?
Kupovala sem už nekolikrat tátovi Inovo 5 od Barny's - na klouby a nějaké multivitaminy od centrum a vždycky z toho má radost. Ale jak píši výše, u 80 létě babičky to bude spíš placebo. Bohužel tablety proti stárnutí nejsou.
Ty, já se tehdá taky mojí babičky ptala, jestli chce něco takového a ona mi řekla, že nechce! Že to stejně už je k ničemu a že bere svoje léky a masticky ![]()
A to jsem si myslela, jakou ji udělám radost.
Ale když už, tak třeba ten „zlatý dolgit“ nebo jak je to v té reklamě? Po něčem takovém bych asi šla ![]()
Nekupuj, je to k ničemu. Geriavit je fajn napad. Nebo kup poukazku do DrMaxe.
Taky zalezi jestli chceš babicce udelat jen radost nebo do ni opravdu dostat nejake vitaminy. Jestli chces udělat radost kup nejake veci z reklam - kamzika, geriavit,…ale jestli do babicky chces opravdu dostat vitaminy koukni na stranky finclubu. A podle neduhu ji vyber, co bude potrebovat.
@Pruhovaný_mýval píše:
Upřímně? Kup ji něco, co inzerujou v televizi. V 80 už se vitaminama stejně nic neuhasí, zkrátka stáří se nevyléčí, tak jí udělej radost něčím, co zná z telky. Já babičce kdysi kupovala Kamzika, i když je to jen předražený kolagen, a jakou měla radost, sousedkàm se chlubila a fakt věřila, ze se ji líp chodí.Jinak chybu neuděláš jakýmkoli B komplexem.
Moje babička to samé ![]()