Vitamíny pro děti - průzkum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.9.23 11:20

Vitamíny pro děti - průzkum

Ahojky, chci se zeptat, jaké vitamíny dáváte dětem, které jsou ve školce? Vím, že každému sedne a zabere něco jiného, jen chci vědět, které se tu budou opakovat nejčastěji a ještě třeba nenarazím na nějaké, které ještě nemáme vyzkoušené. Berte to prosím jako průzkum a případnou radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35612
21.9.23 11:22

Žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.9.23 11:24

Já dávám Preventan Junior, u staršího (již školou povinného) se mi docela osvědčil, ale chce to dlouhodobější užívání. Teď jsem ho začala dávat i mladšímu, když nastoupil do školky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
21.9.23 11:32

Sirup Imunoglukan + vit. C a D (snížená imunita z důvodu zvětšené nosní mandle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.9.23 11:33

Nic. Ovoce a zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.9.23 11:38

Vitamin D a sirup z rymovnika. Nic víc. A občas i na to zapomenu :lol: teď to dostala po roce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
21.9.23 11:40

Imunoglukan, vitamín D, probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
21.9.23 11:41

Tak jako každý normální člověk: žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.9.23 11:58
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se zeptat, jaké vitamíny dáváte dětem, které jsou ve školce? Vím, že každému sedne a zabere něco jiného, jen chci vědět, které se tu budou opakovat nejčastěji a ještě třeba nenarazím na nějaké, které ještě nemáme vyzkoušené. Berte to prosím jako průzkum a případnou radu :)

Pokud má dítě vyváženou stravu tak žádné vitamíny extra podávat nepotřebuje, stejně tak dospělý.
Jelikož je syn na bezmlecne dietě stejně jako já, tak pravidelně bere jen vápník a rybí tuk.
Malým dětem užíváním jakýchkoli vitamínů a pod akorát zatěžujes ledviny.

• Citovat
  • Upravit
3958
21.9.23 11:59

Od podzimu do jara dávám déčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
21.9.23 12:00

Rybí tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.9.23 12:05

Dcko kapky, ty všichni užíváme. Za mě jediný smysluplný doplněk, který by měl mít každý, kdo nepracuje nahatý venku na slunci. Zbytek je individuální dle potřeb a skladby jídelníčku.
Baby Imun spíše ze zvyku u dětí.
B komplex nyní nově kvůli nervové soustavě, máme neuro zátěž v rodine, mozku prospívá dostatek bcka a jak na potvoru potraviny s jeho obsahem mi děti moc nejí (vnitřnosti) nebo je zařazujeme sporadicky (ořechy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
21.9.23 12:23

Za mne určitě Preventan Junior - dávali jsme až do mladšího školního věku a fungoval skvěle. Na ten už je teď ale pozdě - je potřeba začít už tak v půlce srpna, aby správně fungoval (my jsme dávali cca od půlky srpna do začátku dubna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
21.9.23 12:29

Souhlasím s Preventanem, nám osvědčil i pro dospělé, ale je opravdu lepší s ním začít včas U dětí určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
21.9.23 12:50

Vitamin D od podzimu do začátku léta, dobré probiotika sem tam a H2 Immunity drink, který dávám také od podzimu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA