Vitamíny pro tříletou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
21.8.14 14:20

Vitamíny pro tříletou

Holky malá moc nechce normální jídlo, musím ji pořád nutit, ovoce a zelenina taky žádný zázrak, jen tak paprika, jablko, banán a mrkev. Dáváte nějaké vitamíny, řeším to aby byla tročku odolnější pak ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
21.8.14 14:24

Dáváme multi-Sanostol. Je to vitamínový sirup. Nedáváme ho pořád, jen když řádí chřipky, nebo teď před nástupem do školky. Je doporučovaný i po nemocech, operacích ap. kdy je potřeba aby se tělo dalo dokupy. Mimo jiné i podporuje chuť k jídlu, tak by vám mohl pomoci i s tímhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.8.14 14:26

No tak to je super nápad, co se týče sladkostí to má chutě od rána do večera, ale normální jídlo nemusí. Už si to píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
21.8.14 14:27

K odolnosti ve školce nic nepomůže :D Ale to co ti jí, je dostačující. Můžeš přidat obyč céčko a imunoglukan (Hlíva). Multivitamíny jsou zbyteče, tělo většinu nepobere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.8.14 14:28
@JayLee píše:
jj davam ale jen tu a tam nic pravidelného od jesliček co zacala chodit a jen přes zimu vicemene a menim ji je takze mela Martanky a Vibovit - delaji se i jako sirup nebo pak cucaci zalezi co dite uz zvladal lip :kytka: nevim zda to bylo vitaminama ale je ji ted 5 let a 4 mesice a ještě nikdy nemarodila a nemela atb max nejaka dvoudenni rymicka nebo kaslik ale nic velkého ani na dlouho takze za me urcite něco davat přes zimu :kytka:

Tak to jste holky šikovný, zrovna v tom věku kdy bývají ve školce děti nejvíce nemocné.
My budeme asi muset sirup, teď jí dávám Béčko a je to problém., musím rozpouštět v čaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.8.14 14:29
@arkadie píše:
K odolnosti ve školce nic nepomůže :D Ale to co ti jí, je dostačující. Můžeš přidat obyč céčko a imunoglukan (Hlíva). Multivitamíny jsou zbyteče, tělo většinu nepobere.

Já do ní nechci cpát kdo ví co, ale teď měla zrovna pásový opar, nemocná taky nikdy moc nebyla jen párkrát rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.8.14 14:29

Vitamin c z DM je sypky, ten davam do piti. Vloni Imunoglukan a Floradix taky z DM. Letos totalni hysteraky, takze asi jedine taky neco cucaciho. Ale stejne tomu moc neverim. Premyslim spis nad odstavnovacem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.8.14 14:30

Dřív mi ovoce jedla víc, co je starší tak už jí to tak nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.8.14 14:36

Ten sirup jí koupím určitě, myslím ten Multi Sanostol.
Lepší Vibovit nebo Marťánci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.8.14 15:06

Dávám. Ne na imunitu, ale proto, že nejí žádnou syrovou zeleninu a ovoce tak jednou za týden jednu porci.
Dávám Vibovit želé od tří let, líbí se mi, že je tam „jen“ 50% denní dávky vitaminu, takže nebude převitamínovaný, protože ve stravě něco málo přece má. Bude mu pět a ted jsme najeli na Vibovit cucací tabletky od 4 let, kde to zvedli na 60% a přidali víc déčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.8.14 15:35

Malé dáváme Vibovit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3248
22.8.14 10:04

Ahoj, já dávám malé teď před nástupem do školky Imunoglukan sirup…je to česká značka a recenze také dobré, tak uvidím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
15.9.15 08:14

Hezké ráno,

poraďte nějaké vitamíny pro podporu imunity pro tříletou, asi cucací, se sirupem by byl problém, ale mám podmínku, aby to bylo co nejméně chemické, tudíž bez barviv, umělých sladidel a podobných chuťovek.
Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.9.15 08:28

Zabka12

Dobry den chci se zeptat nevi nikdo kdy mi tak zhruba pride matersks ze slovenska na ucet ceske sporitelny jelikoz sem se prestehovala ze slovenska do cr a na slovensku jsem uvedla cesky ucet aby mi to posilali na ucet a nevim kdy mi to pride ja sem na slozenku dostavala 19teho ale nevim kdy to pride na ucet moc krat vam dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.9.15 08:32

@RadkaOR Taky doporučuji multi sanostol :palec: Když byli děti malý, tak jsme ho kupovali často, je i proti nechutenství a na podporu imunity ;) Jinak nám dětský doktor říkal, že nejlepší je obyčejné céčko. Když jsou děti už větší, tak kupuji vibovit nebo rakytníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí