Vítání občánků, co musím?

70
22.11.12 12:23

Vítání občánků co musím?

Ahoj mamky, přišel mi, už je to pár týdnů, dopis z úřadu, že jsme zváni na vítání občánků. Myslím, že tam bylo napsáno něco o potvrzení účasti atd. Jenže týden se s týdnem sešel vítání je dnes a já si jen pamatuji kde to je a v kolik. :zed: Kam se mám potvrdit už bohužel ne… A tak potřebuji poradit, jestli nás vezmou i bez potvrzení účasti nebo kam tu účast mám potvrdit. Nevíte některá? Jsem z Prahy 3. Děkuji všem jo a co jste navlékli na malé caparty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
22.11.12 12:27

Myslím, že když jsi účast nepotvrdila včas, že s tebou nepočítají. Oni potřebují vědět dopředu, kolik mimin se sejde, aby nachystali dárečky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.11.12 12:27

@KarolinaP si zavolej na matriku pro Prahu 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.11.12 12:28

Zrejme na matrice na urade. Mozna neni pozde, u nas se ucast potvrzuje az na miste napriklad.

• Citovat
  • Upravit
12658
22.11.12 12:30

Na prahe 4 sme potvrdzovali ucast az ked sme tam prisli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
22.11.12 12:31

Pochybuji…mají nachystaný přesný počet kytic a dárku…a papíry se jmény miminek, které vítají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
22.11.12 12:32

ˇučast se potvrzuje na té matrice, odkud vám pozvánka přišla a to z důvodu, aby věděli, kolik mají nakoupit třeba kytek pro maminky, dárků pro děti atd. Prostě, aby věděli, koli lidí jim tam přijde. Klidně jděte, ale může se stát, že nic nedostanete. Obléct normálně nějaké pěkné oblečení, kvůli focení, nemusí to být nijak extra slavnostní, totéž platí pro vás. Asi bych tam nešla vyloženě v riflích, ale velká večerní taky není třeba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
22.11.12 12:36

Tak vidíš, zkus si tam zavolat a k tomu oblečení-nesnáším pletené mondůry a kraječky..malý měl moderní rifličky a mikinku s kapuckou a byl frajer..vedle seděl chlapeček podobně oblečený..pak tam byli miminka vymustrovaná děs..samá krajka a kdeco.. Dospělí taky různě..bud byli celí jak na svatbu, nebo normalně oblečeni..i rifle hojně..zase taková sláva to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
22.11.12 12:39

Když tam teď zavoláš, třeba to ještě doženou i s tou kyticí… ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
22.11.12 12:52

Já měla na vítání černé společenské kalhoty, podpatky a společenskou košili.
Malej měl na sobě džínové šortky a košili na knoflíčky taky, bylo docela teplo a sluníčko.
ale byly tam i maminy, co na sobě měly obyčejný plátěný šortky a trička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
22.11.12 12:57

Praha 2 - účast jsme museli potvrdit dopředu. Mají nachystané pamětní listy, kytice, přívěsky, hračky, takže myslím, že s vámi asi už nepočítají. Ale za zavolání nic nedáš. Třeba se budete moci domluvit na jiný termín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
22.11.12 12:57

Nevím co je na tričku špatného? Nešli do divadla… I když je pravda, že jsem měla šaty, kvůli těm urýpaným..ale ne společenské, klasické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
22.11.12 13:01

Jo a jiný termín jde taky domluvit, my to tak měli u druhého, protože když nás pozvali, tak v té době byl zrovna nemocný. Šli jsme pak asi o 2 měsíce později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
22.11.12 13:32
@Ka2 píše:
Nevím co je na tričku špatného? Nešli do divadla… I když je pravda, že jsem měla šaty, kvůli těm urýpaným..ale ne společenské, klasické

Tak já bych řekla, že Martanka to náhodou odhadla dobře, je to bráno jako společenská akce, čili se hodí něco společenského. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.11.12 13:35

Ahoj, nejspíš už bude pozdě :nevim: A můžeš si zažádat i teď, ne? My jsme byli na Vítání až byly holkám jedné skoro 5 měsíců a druhé 6 měsíců a podle mě to bylo lepší. Byly moc hodný, pozorovaly, daly se zabavit hračkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí