Vítejte :)

• Otevřená skupina

Skupinka pro všechny (nastávající) maminky z Plzně a okolí. Přijďte si popovídat a vyměnit rady, zkušenosti a třeba i nějakou výbavičku! :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3283
8.2.18 08:47

:mavam: Ahoj, ahoj, ahoj! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.18 06:47

Ahoj a zdravím.. :) Já jsem začala vše řešit po 3 měsícíc, kdy kamarádka likvidovala věci po synovi.. :D My nechtěli vědět pohlaví, tak jsem si od ní dost věcí vzala.. Ale jinak tak nějak postupně.. ;) Jinak máme holku, takže jsem se teď věcí na kluka zase zbavovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.18 11:52

@Káťa19 Skvělý, díky za tipy, určitě kouknu. Nosítko asi nechci, ikdyž pro chlapa je to asi lepší než šátkovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.18 11:54

@Hemzina Ahoj, tak my to vědět chtěli, ale nějak se nám nedaří to odkrýt :D Na genetice nám řekli hoku, ale můj gynekolog mi řekl, že by to ještě tak jednoznačně neviděl, tak nevím :D Dnes jsem 26 tt plus 5, v úterý další kontrola, tak snad už se ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.2.18 17:32
@InysekPa píše:
@Káťa19 Skvělý, díky za tipy, určitě kouknu. Nosítko asi nechci, ikdyž pro chlapa je to asi lepší než šátkovat :D

Ahojky, já tu teď delší dobu nebyla… Mám nosítko Ergo Baby a musím říct, že je to super věc. Když chodíme na plavčo, tak nosím malého zásadně v tom a uděláš jen jedno zapnutí za krkem a je to.. Šátky jsou určo taky super, ale chce to někoho na zácvik nebo já jsem nemehlo a nešlo mi to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
2.10.18 16:28

Ráda bych plzeňandám dala tip na zajímavou akci v Plzni: Cesta ženy - matky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.2.19 17:26

Chysta se sraz emimini ruzne po republice, nechcete se pridat a navrhnout misto? :)
 https://www.emimino.cz/…ankovani/11/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.10.19 13:38

Ahoj holky, je tu nějaká mamina, co by občas chtěla zajít s dítkem do koutku do Galerie Dvořák? Já tam chodím často, mám holčičku 18 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
18.10.19 00:38

Ahoj :mavam: jsem novopečená mamina ze Slovan.

Péřovou zavinovačku si nemůžu vynachválit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny