Vklad složenkou

Anonymní
6.8.24 20:50

Vklad složenkou

Dobrý den, včera (6.8.) jsem na poště vložil peníze na účet přes složenku typu A. Zajímalo by mě za jak dlouho dojdou na účet. Na webu pošty mají napsané 3 dny od podání a ještě jsem se dočetl že by měli přijít hned 1. den po podání tedy dnes což se nestalo. Také jsem četl že to může trvat i týden, chci se zeptat jestli s tímhle máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
6.8.24 21:01

Ne, takovou blbost jako používat českou poštu k převodu peněz fakt nedělám, ale když vezmu, jak dlouho doručuje dopisy, tak bych tomu až týdnů klidně věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
6.8.24 21:05

Tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
6.8.24 21:06

To fakt ještě někdo používá pro převody peněz poštovní poukázky? 8o počítala bych klidně s tím týdnem. No a jestli fungují stejně spolehlivě jako při doručování dopisů, tak nemusí dorazit vůbec. Mě už několik dopisů ztratili. Raději si platím doporučené dopisy, když už potřebuji něco poslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
6.8.24 21:14
@j.a.n.i1 píše: Více

tak buď to používají zkrachovalci v exekuci, kteří nemají účet nebo důchodci - někteří, běžný člověk asi těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.8.24 22:07

Snad ani běžní důchodci ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.8.24 06:46

Vklad složenkou typu A obvykle trvá 3 pracovní dny, takže by peníze měly dorazit na účet do pátku (9.8.). Pokud se jedná o menší zpoždění, může to být vlivem zpracování v bance nebo na poště. Pokud peníze nedorazí do týdne, kontaktujte poštu nebo banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat