Vklad složenkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne, takovou blbost jako používat českou poštu k převodu peněz fakt nedělám, ale když vezmu, jak dlouho doručuje dopisy, tak bych tomu až týdnů klidně věřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To fakt ještě někdo používá pro převody peněz poštovní poukázky?
počítala bych klidně s tím týdnem. No a jestli fungují stejně spolehlivě jako při doručování dopisů, tak nemusí dorazit vůbec. Mě už několik dopisů ztratili. Raději si platím doporučené dopisy, když už potřebuji něco poslat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
tak buď to používají zkrachovalci v exekuci, kteří nemají účet nebo důchodci - někteří, běžný člověk asi těžko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vklad složenkou typu A obvykle trvá 3 pracovní dny, takže by peníze měly dorazit na účet do pátku (9.8.). Pokud se jedná o menší zpoždění, může to být vlivem zpracování v bance nebo na poště. Pokud peníze nedorazí do týdne, kontaktujte poštu nebo banku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, včera (6.8.) jsem na poště vložil peníze na účet přes složenku typu A. Zajímalo by mě za jak dlouho dojdou na účet. Na webu pošty mají napsané 3 dny od podání a ještě jsem se dočetl že by měli přijít hned 1. den po podání tedy dnes což se nestalo. Také jsem četl že to může trvat i týden, chci se zeptat jestli s tímhle máte někdo zkušenosti?