Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zjišťuji co nejvíc informací ohledně liposukce břicha. A koukala jsem, že má super cenu a je tady v okolí
Já si myslím, že i přes nízkou cenu je jeden z nejlepších, koho jsem si mohla vybrat. Nepouštěl by se do ničeho, o čem by nebyl stoprocentně přesvědčený, že nedopadne dobře. Dokonce mi i při jedné z dalších návštěv doopravil zcela zdarma něco, co se mu nezdálo a já to přitom ani nezporozovala.
Jinak to tam probíhá asi standartně jako při tumescentní liposukci, nejdřív konzultace, potom napouštění, působení umrtvení a potom nejkratší fáze odsávání a navlečení do prádla. Celkem tak necelé 4 hodiny. Určitě si zajistit odvoz. Prádlo prodává za běžné ceny v černé a tělové.
Jinak mě už nic zásadního nenapadá.
A ty jsi měla liposukci břicha? Kolik to všechno stálo a bral trošku i boky? Jak to probíhalo po zákroku? Byla jsi v HK nebo v Pce? Zvládnu se pak normálně postarat o malý dítě? ![]()
Jj břicha a i jiné.
V Pardubicích dělá jen v celkové anestezii v nemocnici, ale v HK by měl mít kliniku, kde dělá v lokální anestezii. Byla jsem u něho, když si tu kliniku ještě budoval, takže už to je delší dobu a cena se určitě taky změnila, ale má to na svých stránkách kolik co stojí a i kdy jsou volné termíny, nebo to tenkrát tak měl. V lokále většinou dělá jenom jednu oblast, břicho je dost veliké, mně přitom i doopravoval jednu nohu, ale to byl kousíček, břicho a boky by dělal asi jen v celkové a nebo na dvakrát v lokále ![]()
Já myslím, že se dá v pohodě potom obstarat vše jako obvykle.
Já potřebuju hlavně to spodní břicho, tak co jsem tak četla to by mohlo jít v lokální, Všude i čtu, že je lepší než celková. No, tak to asi nějak zkusím. I když z toho mám strašnou hrůzu ![]()
Jo to určitě jde v lokále, celková by byla zbytečná na takovou malou oblast. Já se vždy zase strašně těšila a výsledek super, jen to prádlo na šest neděl je takové nepříjemné, ale dokud ještě není teplo, tak se to dá přežít.
Právě, že bych to asi chtěla zkusit stihnout dřív než bude teplo. Ale je to stejně divná představa být v tom ´formovači´takovou dobu. Už jsem mu napsala jestli jde i jen nezávazná konzultace, tak uvidím ![]()
Určitě jde jen konzulatce, to bylo myslím také placené. Termín bývaly hodně probrané, jak byla zima, já byla vždy koncem jara.
A kolik stála když jste tam byla? Nevím kdy dostanu odpověď, tak je pro zvědavost.
Já už si to přesně nepamatuju, ale něco kolem devíti tisíc břicho a teď jsem koukala, že už má za 11500 a výš. Však tady má svoje stránky http://www.liposukce.cz/.
Cenu za konzultaci si už nepamatuju, ale tak běžně se pohybují u jiných klinik kolem 500Kč, což bych tipovala, že u Dr. Janečka bude levnější.
Zdravím, mám na Vás otázku nemáte tu některá z Pce nebo z HK zkušenost s dr Vladimírem Janečkem ohledně liposukce břicha? Děkuju