Vlastnosti softshellu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1433
27.5.13 18:52

Vlastnosti softshellu

Prosím o radu - chtěla jsem se zeptat, jak moc se třepí softshell, jak moc pruží? Jaký je rozdíl v pevnosti, pružnosti a třepení mezi letním a teplým softshellem?
Chtěla bych něco ušít, ale mám starý šicí stroj bez overlocku, tak jak moc se musí entlovat a nebo zakládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
27.5.13 19:49

@Aknyt ja jsem dneska zrovna kupovala letni softshel…trochu pruzi, ale ne moc. trepi se take minimalne, takze by to slo sit i jen rovnostehem. Ten letni je velice prijemny, podlepeny takovym diratym upletem, prijde mi jakoby ve dvou vrstvach. je vhodnejsi na letni pocasi.

Ten zimni je podlepeny flisem, je tlusci. Na toto pocasi co je ted, by sel urcite, ale na tepleji uz ne. Ten mi prisel, ze se netrepi vubec.

jinak pojd k nam do sici diskuze https://www.emimino.cz/…kovani/1273/#… tam poradime vic…ale varuju, nezustanes jen u jednoho stroje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
27.5.13 19:49

Netrepi se, ale ja som pre efekt strihala entlovacimi (cikcakovymi) nuzkami. Tiez nemam overlock, entlovat nemusis vobec. Pruzi minimalne, je jedno ci strihas po sirke, alebo po dlzke, nepoznat to.
Mozes tiez navtivit nas Sici klub tu na emimine, daj si hladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
27.5.13 19:59

@suik @miaPRG Holky, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.2.15 22:47
:palec: