Nábytek z palet
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nábytek z palet
Chtela bych si vyrobit na chalupu na terasu nábyt z palet, máte nekdo zkusenosti? Zajímá me, jestli mám nejak sesroubovat dve palety k sobe a jestli to na stul staci, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@eldarka
tak nato si taky počkám taky uvažujeme o něčem takovém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eldarka na stůl je lepší jich použít více, získá se tak ještě úložné místo ze stran…
Chtěla jsem ti sem vložit odkaz, kde uvidíš fotky stolu a neumím to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenost nemám, ale tady máš trochu inspirace.. https://www.google.com.tr/search?…. r_cp. r_qf.&biw=1366&bih=643&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=YDyaUcCADKep4ASI2IDYBg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje kamarádka si vyrobila z palet obrovskou rohovou sedačku, konferenční stolek a taky super poličku..
Co vím, hledala inspiraci na netu a pak koupila palety a už to jelo..Je to pracná záležitost a chce to hodně zručnosti ale výsledek stojí za to.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já mám práve palet plno, tak bych je chtela vyuzit, no budu patrat po netu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako tady jak je ten obr, to je sice hezké, ale podle me strasne nizké, stul z jedne palety…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka píše:
Taky sem už o tom přemýšlela, ale zručná nejsem
Já si teda nepřipadám jako totální dřevo, ale na tohle bych si asi sama taky netroufla..
- Citovat
- Upravit
No tak uz jsem par vecicek vyrábela, a to i se drevem, takze bych v tom nevidela problém, jen vedet, jak na to. Zrovna si rekonstruuju po babicce kredenc, jsem ve fázi obrusování bruskou. PÚorad se nemuzu rozhodnout, jaký ji dám pak náter, v kurzu je bílá, tyrkysová,, staroruzová a zelinkavá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eldarka
a můžu se tě zeptat ty palety k sobě normálně přibyješ ošetříš to lakem odolným a pak barvu je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práve nevím presne, proto jsem vytvorila tuto diskuzi, ja bych to k sobe privrtala, prebrousila, natrela a zalakovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžu se já zeptat, odkud máš palety? Také by s nám líbilo přesně to co tu je na zahradu, ale přemýšlíme odkud vzít palety? Jo a ten stolek se dá udělat ze dvou a je pak vyšší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Premyslim, o sedacce do obyvaku, libilo by se mi to.Jsem teda docela vydesena, myslela jsem, ze se to jenom stluce dohromady a je to
a opracovat ty palety samo.
Dal by me zajimalo, kde sebrat na to calouneni, zda to delaji nekde na zakazku? Vubec nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit