Vlasy a Účes
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vlasy a Účes
Ahoj maminky, dámy, holky. Chci se vám s něčím svěřit. Ještě včera jsem měla nádherné, dlouhé vlasy do butterfly střihu. Už delší dobu jsem chtěla nějakou změnu, přemýšlela jsem o kratším střihu něco jako mikádo nebo fluffy hair. Bohužel já jako praštěná a blbá jsem to trochu přepískla a dopadlo to katastrofálně.
Nevím, co mě to napadlo a když mě ráno viděla máma s ostatními tak si mysleli, že mi snad hráblo. Já jen chtěla změnu a krásu a na místo toho jsem jen potrpěla. Teď to mám nad uši na krátko, a ani kulma nebo něco nepomohlo na to, aby to nějak vypadalo. Mám prostě vcelku rovný, krátký vlasy. Čekala jsem už od roku 2022 na delší vlasy, ( před čtyřmi roky jsem byla hodně na krátko, u toho jsem taky brečela.) Teď jsem ale doufala v úspěch, že mi ty vlasy budou seknoit, ze začátku když jsem to viděla jsem si myslela že to nějak sestřihnu a bude to ok, ale teď když se na sebe podívám, mám chuť brečet, vztekat se a jít na prášky. Prosím vás, důvod proč tu píšu není, protože si chci stěžovat, ale chci poradit jak si to mám nějak vylepšit, jak počkat na růst a jak se s tim vyrovnat, jak fyzicky tak psychicky, jak to nějak nastylovat nebo prostě abych byla s tím vyrovnaná. Snažím se to nějak rozdychat a nebulet, bohužel bez úspěchu. Děkuji.
A prosím žádný srandy a tak, chtěla bych to fakt nějak zvládnout, protože takovouhle s prominutím hovadinu už člověk vymyslet nemůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podívej se na pixie účesy.
Nevím jak to máš dlouhý, ale hezký ostříhané pixie na léto s hezkým melirem je fajn, žádné horko na hlavě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bez fotky ti těžko někdo poradi jak to máš nosit…Zamaž oblicej a hod sem to veledilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, dej fotku.
A nebul. Přece se tvá hodnota neodvíjí od účesu.
Chtěla jsi být hezčí, to se podle tebe nepovedlo, ale jsou to jen vlasy.
Pokud nemáš ježka, tak pořád jsou možné různé způsoby úpravy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik ti je? Tak breč a ber prášky, pokud tě tak rozhodí pitomé nepovedené vlasy
. Nějak jsem nepochopila, proč si opakovaně necháš ostříhat vlasy na krátko, pak se z toho hroutíš, čekáš na dlouhé a uděláš to znovu? Buď se s tím smiř a čekej nebo si kup paruku.
- Citovat
- Upravit
Jednou jsem kadeřnici dala volnou ruku a udělala mi na hlavě něco strašného. Vyhlášené kadeřnictví a já spokojená nebyla. Účes asi hezký, ale ke mě neseděl. Vyřešila jsem to tak, že vlasy, co šly jsem dala do culíku a ostatní sepla sponkama. Ani v jiném kadeřnictví si nevěděli rady, jak mi to ostříhat, abych nemusela úplně na krátko. ![]()
Takže jsem prostě jen čekala až vlasy dorostou a dá se nějaký hezčí tvar. Teď už vím, že nebudu extra experimentovat a o všem chci být od kadeřnice informovaná.
Chápu tě, byla jsem z toho ba nervy taky, i když šlo jen o vlasy a byla jsem rada, že to bylo za covidu a nemusela jsem do práce.
- Citovat
- Upravit
No holky, přečetla jsem si vaše rady, a kdyžtak tady je má foto, dívala jsem se i na pixie účesy, ale nevím, jestli by to na mé hlavě sedělo, když tak se podívejte na mě, a poraďte, jestli mám něco upravovat nebo tak, já už fakt nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdyt tohle dáš i do pidi culicku. Nic strašného…až na tu barvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajemnadama Jo barvu jsem měla celou blond, až na ty odrosty které mám, plánuji se přebarvit nebo odbarvit na původní hnědou. Jinak do culíku, nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten účes není tak hrozný, jak popisuješ. To ti brzo doroste. Jestli jsi zvyklá na dlouhé vlasy, tak můžeš zkusit čelenky, sponky… Já bych vyčkala a nešla bych do dalšího zkracování. I ta barva je za mně v pohodě (mám ráda blond). Hejterům můžeš říkat, že to je letní sestřih
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď ke kadeřnici nebo sponky. Různě to spínej a mezitím čekej než to doroste. Jinak jsem taky pro fotku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš to v poho…Určitě bych foukala po mytí, ať to nemáš uplihlý. A čekala a čekala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit