Padání vlasů u skoro 9ti leté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
12.11.19 22:15

vlasy dermatolog

Dobrý den,
již delší dobu řeším padání vlasů u skoro 9ti leté dcery. Byla jsem u několika lékařů, ale většinou jen zkoukli vlasy a dále se nic neřešilo. Dceři lehce vlasy zřídly, ale pro neznámého člověka, který ji neznal předtím, jich má stále dost. Nevíte prosím o dermatologovi z Prahy a okolí, který by se problémem zabýval? Předem děkuji, Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
12.11.19 22:17

O dermatologovi nevím, ale moje mladší sestra měla to samé když jí bylo 10 let, začala brát železo a o dost se jí to zlepšilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
12.11.19 23:03

Nestačilo by normální vyšetření u pediatra? A jeden tip, nestahujete dcerce vlasy do těsného culíku? Může to nastartovat vypadávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
13.11.19 11:58

Nasi holce zacly padat kolem 8.roku veku, postupne vypadala skoro pulka :( Krev neukazala nic, dermatologie taky ne. Ovoce zeleninu jedla vzdy dost, vlasy stahovane nemela, mela tehdy mikado. Ladovala jsem ji methioninem a panthenolem a jak to prislo, tak to odeslo. Uz behem padani mela silne podrosty a nakonec ma celkove mnohem vic vlasu, nez mivala. Nechape nikdo, ale stourat uz do toho nechci, mozna potrebovala jen prechlupit, jak zviratko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.11.19 12:35

Já jsem právě chodila po doktorech, když to začalo, udělali ji krevní testy, ale to je již tak rok a půl a také nic nenašli. Poté jsem byla u několika dermatologů a ti jen koukli do vlasů a také neřešili. Bohužel se asi kvůli tomu stresuji víc, než bych měla.
Dávám ji na střídačku methionin a teď jsem začala i panthenolem. Jen doufám, že to také jednou odejde a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.11.19 12:48

@Helen222

ano je to tak, obvykle se v testech nic nenajde a na příčinu se nepřijde

obvyklé příčiny u dospělých: hormonální změny / porod, klimatkerium/, věk, stres, nevhodná barva a silné utahování do culíku, plus genetika / nejčastější příčina /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.11.19 14:35

Ona taky byla před tím hodně nemocná, vysoké horečky, pobyt v nemocnici a širokospektrá antibiotika…ale to padání trvá i rok a půl poté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí