Vlhčené ubrousky pálí - má zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
6.5.09 23:50

My jedem v Huggies Pure, jsou skvely, ze jsou takovy jako hodne mokry a me vyhovuje ten material, neni to takova ty „umelina“, nevim jak to napsat, jakoby hadrik jako u Pampers. Nemate nekdo zkusenost s Penaten z lekarny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.5.09 07:00

Tak já používám ubrousky jen na cestách a mám bílé Babylove a spokojenost. Jinak přebaluju v koupelně a vlhčím si kapesníčky vodou a tím otírám pokud neni moc zadělaná.
A pokud jde o Pupík, tak mě tedy nepálí a malá ho snáší taky bez problémů a na prdíky nám celkem pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
7.5.09 08:20

Tak já byla spokojená se zelenými z DM, jedině tyhle mi voní, jinak jsem zkoušela spíš všelijaké sensitive bez vůně - nej mi přišly od Nivey.
Mám teď zásobu 4balíků těch zelených, protože od jara do podzimu jsme věčně po výletech a na cestách, ale mám je fakt na očistu rukou před jídlem, po něm a tak podobně. Nočníkujem, plína jen na noc, takže ráno umývám malou jen vodou.
A k Pupíku - tý jo, to jste mě nepotěšily, já ho totiž dala kamarýdce na malou do balíčku, co jsem jim donesla do porodnice, neměla jsem ho vyzkoušený… by mě nenapadlo, že to může být takhle hnusný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
7.5.09 09:51

Tak já celou dobu od narození malé používám Pampers a do tašky na procházky z DM a jsem moc spokojená z oběma. Je teda pravda, že malá nikdy s kůží ani opruzením (krom alergické reakce na jablka) neměla nejmenší problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
7.5.09 10:29

Já používám penaten a jsem maximálně spokojená. Na sobě mám odzkoušeno, že nepálí a je HA, navíc dělá kompletní řadu dětské kosmetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.5.09 11:15

Tak já taky používám z DM ubrosky měla jsem bílé i zelené a ty bílé mi příjdou lepší. A taky jsem používala ubrouzky z Plusu růžové i zelené a dobrý.
Terezka teda po žádnejch neměla problém. Zatím opruzeniny nemáme.
A ted máme i Linteo a taky dobrý.
Mastičku pupík jsem taky použila ale když jsem viděla že nám nepomáhá tak jsem jí nedávala. Ale nikdy by mě nenapadlo že to má takovej drastyckej účinek 8O
A taky mě nikdy nenapadlo to nejdřív použít na mě. Takže díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
7.5.09 11:21

ja jsem vyzkousela asi vsechny druhy ubrousku co jsem objevila a nejlepsi jsou podle meho nazoru Gohnson´s baby. jsou jemny a nedrou malymu zadecek jako nektery. po vetsine mel zadek zarudlej. jinak Pupik jsem obcas pouzivala sice jsem nepozorovala nijak zvlastni efekt ale problemy po nem nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
7.5.09 11:44

Ono je těch mastiček asi víc na trhu, já už si nepamatuju co to bylo za drek ale bylo to hrozný,mně bylo divný,že malej po tom řval ale až pak mě napadlo si to zkusit dát na sebe no hrůza.Fakt silnej mentol určo dělají i nějaký jemnější tahle i dost silně voněla mentolem takže čuchat to potom celej den není nic moc.
Jinak jsem si brala do porodky taky vlhčený toaleťák a tím by se to dalo taky utírat ty zadečky,je heřmánkový a dost příjemný,zkusím je pak taky na malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
7.5.09 13:41
sinaii píše:
Ono je těch mastiček asi víc na trhu, já už si nepamatuju co to bylo za drek ale bylo to hrozný,mně bylo divný,že malej po tom řval ale až pak mě napadlo si to zkusit dát na sebe no hrůza.Fakt silnej mentol určo dělají i nějaký jemnější tahle i dost silně voněla mentolem takže čuchat to potom celej den není nic moc.
Jinak jsem si brala do porodky taky vlhčený toaleťák a tím by se to dalo taky utírat ty zadečky,je heřmánkový a dost příjemný,zkusím je pak taky na malýho
nebyla to Koalka ?? Je ze stejny rady jako Pupik a Rybilka, my ji mame :) Je na uvolneni dychacich cest, s eukalyptem, tudiz voni fakt mentolove ;) Ja ji mazu malemu pod nos, kdyz ma rymu, protoze se mu krasne uvolni (mazu ji i sobe na rymu). Te to takova trochu jemnejsi tygri mast....... :lol:
Pisou na ni, ze je to dobre mazat na hrudnicek, kdyz maji deti kasel, to jsme teda nezkouseli, ale urcite bych to nemazala na nejak podrazdenou pokozku, pac to bych fakt asi umrela taky..... je to docela sila. Ale ucel to plni ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.5.09 13:58
brre píše:
ja jsem vyzkousela asi vsechny druhy ubrousku co jsem objevila a nejlepsi jsou podle meho nazoru Gohnson´s baby. jsou jemny a nedrou malymu zadecek jako nektery. po vetsine mel zadek zarudlej. jinak Pupik jsem obcas pouzivala sice jsem nepozorovala nijak zvlastni efekt ale problemy po nem nemel.

Jestli bylo míněno Johnson's baby, tak to třeba byly jediný, který dcera nemohla, měla po nich zadek jak pavián. Holt co dítě, to jiná zkušenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.09 16:30

Taky jedem v BL sensitive, nesnasim cokoliv vonavyho pro deti… Pro maly mimina jsem mela ubrousky a Medvidka od Eone. Ted hledam nejaky eko ubrousky do porodnice, nemate nekdo nahodou tip na nejaky BEZ HERMANKU, a nejlip i bez mesicku? Porad nechapu, proc delaji pro mimina veci s hermankem? Treba znacku Babylove mam rada, ale skoro ve vsem je ten zatracenej herman :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
7.5.09 18:30

asha- tady je odkaz na ekoubrousky ale jsou drahý jako prase:-)
 http://www.baby-eshop.cz/…brousky-72ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.09 19:11

Diky :) O tech vim, bohuzel nikde nepisou, co to obsahuje. No a cena… jenom do porodnice to preziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.5.09 19:14

Bez hermanku a podobnych veci jsou ty Huggies pure. Pisou tam, ze efekt like cotton wool and water :-)) a je to SKORO pravda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.09 19:45

:D BL sens. jsou taky ;) Ja chci na novose eko-bio ;) … BL nastoupi az za par mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí