Vliv dědičnosti na přenášení

1755
1.3.13 20:51

vliv dědičnosti na přenášení.....

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat na vliv dědičnosti k přenášení v těhotenství…
Jde o to, že jsem obě děti měla vyvolávané, moje mamka mě i bratra měla císařským řezem po termínu, protože se neotevírala. Tak usuzuju, že tam dědičnost je, ale co mě zajímá, je možná dědičnost i ze strany otce? Otec dětí byl také přenášený. Myslím tím, že čekám mimčo s jiným partnerem než předchozí a ten byl narozen na 36 týdnech těhotenství. Jestli i to může mít vliv, nebo jde jen o dědičnost ze strany matky, díky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27261
1.3.13 20:56

Podle mě tohle dědičný není…prostě to tak někdo má a někdo ne a někomu se to náhodou shoduje s jeho mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
1.3.13 21:01

Nevím jestli je to dědičné, ale v naší rodině já všechny tři děti vyvolané, moje mamka taky všechny děti vyvolané po termínu a nebo císař a babička také přenášela všechny tři děti cca 10 až 14 dní :think: Takže se moje dcery asi mají na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.3.13 21:03

No já jsem si právě myslela, že může být i vliv otce miminka, ale to je asi nepravděpodobné. No a z matky na dceru, no taky chudáci ty moje dvě holky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
1.3.13 21:04

Nemyslí si, že je to dědičné, spíš náhoda :nevim: ale přenášela jsem já i moje mamina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.3.13 21:05

@jaaaanina takže jsi měla vyvolávané i to třetí? No právě toho se bojim, že to nepůjde zase přirozeně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
1.3.13 21:10

@Nelly 66 Jojo i to třetí. A to má taky jiného tatínka než holky :)
Teda mě vždycky stačilo jen píchnout vodu a rozjelo se to samo, ale ten inpuls musel mudr udělat :think:
Držím palce at se to rozjede samo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.3.13 21:19

Moje máma mě přenášela 15 dní, vyvolávali jí porod 2 dny, pak jí fikli… já jsem přenášela 15 dní, vyvolávali mi 2 dny a pak mě taky fikli. :D její mamka to měla taky tak a prabička taky podobný. Takže si myslím, že nějaká dědičnost tam možná je. :)

Příspěvek upraven 01.03.13 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.3.13 21:20

Myslím si, že je to blbost. V tomhle to o dědičnosti nebude, tam budou hrát jiné faktory a pokud to někomu vyjde, tak je to vyloženě jen o náhodě. Moje matka rodila mě skoro tři týdny po termínu, šla jsem přirozeně, ale prostě se čekalo. Brácha šel naopak na den v termínu. Můj syn šel dva dny po termínu, ale to jen díky tomu, že jsem šla na vyvolání.

Příspěvek upraven 13.05.16 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.3.13 21:28

Máma má 3 děti, přenášeny 10 dní, 10 dní, 3 dny. Já přenášela týden, sestra 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.3.13 21:41
@jaaaanina píše:
@Nelly 66 Jojo i to třetí. A to má taky jiného tatínka než holky :)
Teda mě vždycky stačilo jen píchnout vodu a rozjelo se to samo, ale ten inpuls musel mudr udělat :think:
Držím palce at se to rozjede samo :hug:

jj já to mam také tak, jen mi pak museli připíchnout ještě oxytocin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.3.13 21:44

Moje mamča přenášela mě i bráchu 10 dní a já jsem rodila o tři týdny dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.3.13 21:45
@Andriska píše:
Moje mamča přenášela mě i bráchu 10 dní a já jsem rodila o tři týdny dřív ;)

super, to jsi mě potěšila :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.3.13 21:59

@Nelly 66 no, nevím, u nás v rodině rodili všichni cca 2 týdny před termínem, během pár hodin bylo po všem, já přenášela, nakonec vyvolávačka a pak císař :nevim: Manžel i všichni jeho sourozenci šli ven dobrovolně bez vyvolání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.3.13 22:03

@Reinka tak vidíš, ty jsi zase opak, no a ke všemu dává impuls miminko k porodu. Já prostě čím víc se to blíží, tak se prostě bojím vyvolávání, což o to, píchnutí vody a následné bolesti vpohodě, ale ke konci se zaseknu na 8 cm a už to musí řešit oxytocinem…mamce tý se teda nepovedlo ani vyvoláním, tak o to to mam zase lepší. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí