Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vyndej. Novorozenecká vložka pro půlroční dítě už není a půlročnímu nevadí, že je na tvrdším
Máme vložku vyndanou už asi od 2-3 měsíců. Taky máme Tako ![]()
Moc dík
Nebyla sem si jistá zda to bez tý vložky vůbec může být.
@ježourek píše:
Moc díkNebyla sem si jistá zda to bez tý vložky vůbec může být.
Může a dokonce musí ![]()
Ahoj, taky jsem ji vyndala (teda po předchozím telefonátu do prodejny)- je to pro novorozeňata. Jen jsem malé vypolstrovala spodek, kde má zadeček složenou dečkou, aby ve vajíčku nebyla tak zabořená ![]()
Zdravím, nevíte někdo, prosím, zda se dá ještě někde sehnat náhradní novorozenecká vložka do vajíčka? Buď univerzální, nebo Tako? Bohužel jsme ztratili tu molitanovou výplň a v dětském světě mi dnes řekli, že takovou tu univerzální už přestali vyrábět ![]()
@Majkelka ta univerzální se koupit ještě dá: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Ahoj, možná můj dotaz bude znít blbě ale fakt si nevím rady. Máme autosedačku vajíčko od Taka a je v ní šedivá trochu vycpaná vložka, jenže holce (6 měsíců) už z toho dost lezou nohy a v autě je má dost zabořený do sedačky. Zajímalo by mě zda můžu tu vložku celou vyndat.Bez tý vložky je to vajíčko takový divný, má jen černý polstrování, ale aspoň malá do něj víc zapadne a ty nohy ji nečouhaj ven, prosím poraďte.