Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s chladicí podložkou nebo potahem do autosedačky, popripadne se vložkou z ovčí kožešiny.
Syn (11M)je vždycky hrozne zpocený a budí se s pláčem.
Autosedacku máme Joie i-Spin 360.
Děkuji
Taky mě zajímá, protože merino nemůžeme mít. Do kočárku jsem koupila bambusovou, ale žádný terno, dcera má pořád záda plný potniček. ![]()
Akorát zkouším latexovou, po prvních dvou jízdách to vypadá na úspěch.
@Kryptozoo píše:
Akorát zkouším latexovou, po prvních dvou jízdách to vypadá na úspěch.
Máš odkaz prosím?
@MamkaDouDou
https://www.trendybaby.cz/…do-kocarku-1
Mám jí zatím narvanou ve vejci (ale je spíš delší, do pokračující sedačky) a pasuje i do kočárku.
My máme bébéfolie a som nadmieru spokojná. Tiež merino nehrozí @MamkaDouDou. Používam aj ako podložku pri horúčke, funguje výborne.
@jjss píše:
My máme bébéfolie a som nadmieru spokojná. Tiež merino nehrozí @MamkaDouDou. Používam aj ako podložku pri horúčke, funguje výborne.
Na tu jsem koukala, ale na internetu právě měla smíšené recenze.
@Kryptozoo píše:
@MamkaDouDou
https://www.trendybaby.cz/…do-kocarku-1Mám jí zatím narvanou ve vejci (ale je spíš delší, do pokračující sedačky) a pasuje i do kočárku.
Díky, to vypadá zajímavě.
@MamkaDouDou
Jen přidávam postřeh (pro případ, že stále zvažuješ) po dalších cestách+jedné, kdy jsem podložku nepřehodila z kočárku zpátky do vajíčka.
Funguje to líp než jsem čekala. Po cestě bez, byl malý zase celý provlhlý, i když to byla chvilka.
@Kryptozoo píše:
@MamkaDouDou
Jen přidávam postřeh (pro případ, že stále zvažuješ) po dalších cestách+jedné, kdy jsem podložku nepřehodila z kočárku zpátky do vajíčka.
Funguje to líp než jsem čekala. Po cestě bez, byl malý zase celý provlhlý, i když to byla chvilka.
Včera jsem ji byla vyzvednout
Dnes bude testovací jízda. Jako mně se dcera spotí všude i v bambusu, ale hlavně aby jí nebylo vedro.
Koupila jsem do kočárku super krásnou a příjemnou (a ne úplně levnou) soupravu od Makaszky z bambusu a memory foam a na léto je to teda špatný. Ten bambus sice chladí, ale jak se ta memory foam zahřeje, tak to teplo drží.
Takže když tohle bude fungovat, koupím ještě do kočáru.