Vložka do Quinny Freestyle

19.7.12 10:52

vložka do quinny freestyle

Vložka ke Quinny Freestyle
Ahoj holky co máte Freestyle, můžete mi prosím vás doporučit nějakou vložku do tohoto sporťáku? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
19.7.12 11:55

Mě jí šila paní z mmb… http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 13:19

Takže ty co má už ušité do kočáru nejdou, musí mi ušít? kolik jste cca platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.7.12 13:21

Kolikjsem platila už si opravdu nepamatuju, kočárek už nepoužívám :))myslím, že tam měla i něco, co pasovalo rovnou, a le já chtěla černý se zeleným koníkem, a stejný nánožník atd, takže mi to dělala na zakázku.. stačí jí napsat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 13:25

Bezva, mooooooooooooooooooooooooooooc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.7.13 21:02

Ahojky sice je to starší dikskuze, ale nad mi někdo odpoví :) koupili jsme si freestyle i s hlubokou korbou, ale příjde mi že když korbu nasadíme na konstrukci tak se korba jakoby hýbe zepředu, dozadu, mate někdo taky takovy problem nebo je to normální? děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.7.13 21:14

Ahoj, to je normalni :)
Ja jsem byla s freestylem moc spokojena, mela jsem teojkolku a byla uzasne stabilni. Jen je hodne tezky, takze jsem do toho jeste mela Quinny zapp a dokoupila xtra sedacku. Takze jsem mela jeden velky tezky stabilni kocarek hlavne na zimu a jedny polohovaci lehke golfky se kterych jsme ted schovali polohovaci sedajdu a udelali super skladne lehucke nepolohovaci golfky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.7.13 21:35

@ali89 dělají to všechny korby, ketré jsou připevněné jen v jednom místě :)) u janéčka to mám taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.7.13 20:33

@aničkakytička děkuji..jsem si to myslela ale člověk nikdy neví :) děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí