Vnější ulztrazvuk v 10+1 viditelnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.24 09:25

Vnější ulztrazvuk v 10+1 viditelnost

Holky, dnes jsem byla na kontrole 10+1. Dr řekla, ze zkusíme udělat ultrazvuk přes bříško, ze už by to by to mohlo jít vidět. Potom jsem se položila a ona se zasmála a řekla, no tak nevím jestli to uvidíme přes bříško. Bylo mi zle, neptala jsem se jak to myslí, ale teď si říkám, jestli myslela, ze to nepůjde kvůli malé velikosti plodu nebo mě “taktne” urazila, ze mám tlusté břicho 🤣. Nejsem úplný hubenour, ale rozhodne nejsem tlustá a zrovna břicho není úplně problémová partie. Nakonec šlo vidět vše úplně v pohodě, takže bez problému, ale spis mi to teď vrtalo hlavou 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4835
26.8.24 09:55

Nevím, jak to myslela tvoje doktorka, ale já byla v nějakém 11-12 tt na screeningu, kde se dělá utz přes břicho. Čekala jsem dvojčata a doktor neviděl vše tak, jak potřeboval, takže musel udělat i vnitřní utz. Jsem hubená a břicho jsem v tom týdnu neměla ještě vůbec žádné. Podle mně záleží na poloze plodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
26.8.24 09:57

Mě dělali vnitřní utz až když jsem začala chodit do rizikové poradny po 30tt…jinak vždy přes břicho…a to mám dost nadváhu nikdy nebyl problém a vždy bylo vše vidět..i třeba srdíčko v 8tt

Netuší někdo proč jsem v nadpisu četla vnější zvukovod? 😂 🙈 No nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
26.8.24 10:11

Ono muze jít třeba i o polohu nebo natočení plodu :D mě občas delala oba utz, protože přes břicho to nebylo vidět a potřebovala to vzít z jiného úhlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí