Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Řed chvílí jsem si měřila tep na ruce. Držela jsem to a mám pocit ze tam něco trochu zakrupalo. Nemůže z toho být vnitřní krvácení?
@Karol44 uprimne ma Tvoja otazka rozosmiala
![]()
to sa akoze pytas uplne vazne, ci je to nejaky miestny vtip? ![]()
@Karol44 Nahmatala sis šlachu a trochu pohla. To je celé. Vnitřně se krvácí obvykle do dutin - břicho, hrudník, lebka. Holka, proč se tak pozoruješ? Máš k tomu důvod? Rodiče si tě nevšímají, nebo proč tímhle způsobem na sebe upozorňuješ?
@vokishka Tak koukám, že o začátek tohoto vtipu jsem přišla… nebo to byl ten knedlík v krku, který signalizoval výduť na aortě?
@Princess-ka tak to už jsem doma, i když tedy já viděla jen začátek, musela jsem pracovat ![]()
Dneska mám nějaký pomalý tep a dusnost a kdyz se třeba zvednu ze židle tak je to takový divný. Je normální mít tep pod 60 když jsem hodně hubena?
Tak se z té židle nezvedej a máš klid
Boha, to se furt takhle hlídáš?
@Karol44 píše:
Dneska mám nějaký pomalý tep a dusnost a kdyz se třeba zvednu ze židle tak je to takový divný. Je normální mít tep pod 60 když jsem hodně hubena?
Podle mě nemáš tep pod 60, jen sis ho blbě změřila. Máte doma digitální tlakoměr? Nebo se stav zítra v lékárně, tam ho mívají veřejně přístupný a hned budeš vědět, kolik máš. Prošla jsi X vyšetřeními, dr. by si všimla, že máš pomalou tepovou frekvenci. Čím onemocníš příště? Nebylo by lepší těšit se na Vánoce a nepozorovat se? Vem rozum do hrsti, proboha!
@Karol44 devce, zavolej si pro jistotu rychlou, oni te dopravi na nejblizsi psychiatrii. Tam ti jiste pomohou
.
@Pudloslava když ty nevíš, jakej je to pocit, nesmát se a nerejpat, někdy to vážně nejde ![]()
@Karol44 prosímtě hlavně si nepočítej tep na krkavici, protože bez ruky přežiješ, bez hlavy to jde blbě.
@Maddlen
Ale to vyšetření bylo naposledy před měsícem a tam jsem měla rychlý tep protoze jsem byla ve stresu
@Karol44 píše:
@Maddlen
Ale to vyšetření bylo naposledy před měsícem a tam jsem měla rychlý tep protoze jsem byla ve stresu
Proboha, přestaň se pozorovat, nic ti není. Odpoledne choď běhat ven, nebo sportovat na kroužky, bav se s kamarády, hraj nějaké hry, ale nečti si takovéhle pitomosti na internetu a nezkoumej se. Krom toho, že jsi hypochondr, jsi naprosto zdravá.
Před chvílí jsem si měřila tep na ruce. Držela jsem do