Voda se dostává do vagíny

Anonymní
19.4.19 20:25

Voda se dostává do vagíny

Jsem 1,5roku po druhem porodu a mam takovy problem…asi 15minut po koupani mi z vaginy vytece voda, ktera se tam dostala pri koupání. Zajimalo by me jestli je to normalni nebo mam povolené svaly panevniho dna? A jeste jeden problem mam, do vaginy se mi dostava i vzduch (ne pri sexu) casto se mi stane ze se drepnu a vzdych vyjde ven, nechapu jak se tam dostane :think:
Jine ale priznaky povoleni panevniho dna nepozoruji vse funguje jak ma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9117
19.4.19 20:37

Voda se mi teda dolů při koupání nedostává, ale třeba na tobogánu už se mi to taky stalo… konkrétně při tom výjezduz něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 20:38

@Serpentini mne prave staci kdyz lezim v klidu ve vane s pokrcenyma nohama

• Citovat
  • Upravit
2421
19.4.19 20:43

Mně se to stává v bazéne a ve vyrivce. Voda i vzduch. A po porodu nejsem. Je mi 26,ale tohle se mi stává dlouho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
19.4.19 20:57
@Anonymní píše:
@Serpentini mne prave staci kdyz lezim v klidu ve vane s pokrcenyma nohama
Šla bych to zkusit, ale máme sprcháč :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.4.19 21:03

Jo, taky se mi to stávalo. Stačilo mi posílit pánevní svaly a je to lepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 21:03

Je mi 43 a posledni rok se mi to stava vyjimecne take.

• Citovat
  • Upravit
3224
19.4.19 21:09
@Anonymní píše:
Jsem 1,5roku po druhem porodu a mam takovy problem…asi 15minut po koupani mi z vaginy vytece voda, ktera se tam dostala pri koupání. Zajimalo by me jestli je to normalni nebo mam povolené svaly panevniho dna? A jeste jeden problem mam, do vaginy se mi dostava i vzduch (ne pri sexu) casto se mi stane ze se drepnu a vzdych vyjde ven, nechapu jak se tam dostane :think:
Jine ale priznaky povoleni panevniho dna nepozoruji vse funguje jak ma :nevim:

stava se mi to bežne… když ve vane zatnu brišní svaly tak pipka nasaje vodu jak pumpa :-) a pak vyteka no. aspon se poradne propplachne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.19 22:03

Stávalo se mi to už před porodem. Díky tomu jsem měla pořádně narušenou mikroflóru a permanentní záněty a mykozy. Přestala jsem se kvůli tomu koupat, jen se sprchuju. A záněty jsou fuč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.25 05:13

@axelina ahoj, mám to samé…jsem po 2 porodech.. koupu se ráda a fakt dlouho tam ležim..a někdy ze mě vyjede voda i po hodině..málo..ale vím o tom…třeba..při popoběhnutí…často je trochu smíchaná se sekrecí. Průhledné, bez zápachu, prostě mazlavější voda. Jsem po přechodu, takže ovulace to není. Tak si říkám, že možná vaginální samočistící funkce…jak tam natece, že to pak vypláchne všecko ven :nevim: :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa