Voda v pítku zasmrádá :(

11620
9.11.12 13:18

Voda v pítku zasmrádá :(

Ahoj, stává se vám to taky? Mám tento netekoucí hrnek mam . I když ho celý vyvařím, voda (čistá kojenecká) v něm po několika hodinách zasmrádne, a to dost :cert: :zed:. Nalívám malé vodu několikrát denně, ale je to docela opruz a o strach, aby ji z toho nebolelo bříško. Stává se vám to taky? Povedlo se vám to vyřešit? Není nějaký skleněný pítko?
Mmch zas diskuse o prdu, já vím :andel: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
9.11.12 13:23

Já mám odzkoušené několik druhů flašek a dělaly mi to všechny…už hodinu po nalití do čisté vyvařené flašky to šlo cítit :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.11.12 13:24

Já tento hrneček měla jako náhradní(střídala jsem ho s NUKem) a abych pravdu řekla, tak jsem ho přímo nesnášela. Toho, že by v něm voda nebo pití zasmrádalo, jsem si teda nevšimla, zato mi plesnivěl. Po dnu používání pod těma ohybama gumové savičky byla plíseň a to jsem ho neustále drhla a nechávala pak celý vyschnout. Takže milý hrnek letěl z domu a opravdu zlatý NUK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.12 13:24

@cizova To je hnus :pocitac:. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.11.12 13:25

Tak mě to dělají všechny flašky, netekoucí hrnek to dělal dost, malá z toho moc neuměla pít asi si do toho naslintala a pak se tam množí ty bakterie. Měla jsem to i u Aventu flaštička, co má takový placatý pítko se 4 dírama, to samé. Myla jsem to octem, to ničí bakterie a jednou za čas jí namočila do slabého ředění Sava. :mrgreen: Teď mi to dělá i čaj ve flašce, jediná rada, pořád do kola mýt a nalívat četství pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.12 13:26

@gabi.design Tak to se mi nestává. Asi teda zkusím koupit jinej. Čistí se blbě, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
9.11.12 13:26

Já jsem ten Trainer používala děsně dlouho, no půl roku určitě. Pítko jsem za tu dobu měnila celkem 3×. Ale nikdy se mi nestalo, že by voda smrděla. Když to vysterilizuješ a nalíváš jen čistou vodu, tak z čeho by měla smrdět? Jedině ze zbytků jídla, ale když píšeš, že jí to pořád měníš, to se tam ani žádné breberky nestihnou pomnožit. Přijde mi to divný :nevim: :nevim: Zkus vyměnit pítko nebo celou láhev, protože mi to nepřijde normální, třeba je vadná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.11.12 13:27

Měli jsme to samé a nikdy se nám to nestávalo. ani jsem ho nevyvařovala, jen myla v myčce a nebo v ruce. umyla jsem ho jen po ránu a pak jsem ho vždycky jen vypláchla než jsem nalila novou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.12 13:30

Ach jo. Asi už koupím hrnek s tvrdým pítkem a budu se snažit naučit co nejdřív pít z normálního hrnku. Brčko u nás nejde, asi je na to moje dítě blbé. Snaží se ho posvačit :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.12 13:31

@LL To pítko se dá koupit zvlášť? Nikde jsem ho neviděla. Taky jsem si říkala, jestli to není špatná lahev :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.11.12 13:46

Já mám hrníček nuby
http://www.slune-cz.cz/…rew_1024.jpg
a jsem s ním spokojená. Čaj je v něm celý den a nesmrdí, myju ráno, rozeberu víčko a obden projedu záhyby vatovými tyčinkami. Dcerka bude mít rok, ale i bez oušek se z něj napije sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.11.12 14:28

Taky se mi to stává, mám flašku s brčkem a pěkně mě to štve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.11.12 14:45

Někdy od roku a půl jsme najeli na pití z normálních jednorázových lahví s netekoucím uzávěrem (Jupík apod.) do kterých nalévám normální vodu nebo neslazený čaj a po 14 dnech používání bez jakýchkoli rozpaků vyhodím, neb cena lahve i s obsahem je asi 15 korun. Lahev vůbec neteče, což se o některých netekoucích značkových nedá říct a jen lituju, že mě to nenapadlo dřív a vyhodila jsem spoustu peněz za různý rádoby netekoucí lahve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.11.12 14:47

My mame nuk a nikdy jsem si toho nevsimla.....mame teda uz nekolikatou lahev, pac obcas zacne plesnivet, ale to proto ze tam je stava a ja ho treba zapomenu v kocarku nebo tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.11.12 14:51

@Mafina5 Jo, taky dobrý nápad. Akorát mi na tom vadí ta hora plastů, co člověk vyhodí :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí