Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, stává se vám to taky? Mám tento netekoucí hrnek mam . I když ho celý vyvařím, voda (čistá kojenecká) v něm po několika hodinách zasmrádne, a to dost
. Nalívám malé vodu několikrát denně, ale je to docela opruz a o strach, aby ji z toho nebolelo bříško. Stává se vám to taky? Povedlo se vám to vyřešit? Není nějaký skleněný pítko?
Mmch zas diskuse o prdu, já vím
.
Já mám odzkoušené několik druhů flašek a dělaly mi to všechny…už hodinu po nalití do čisté vyvařené flašky to šlo cítit
![]()
Já tento hrneček měla jako náhradní(střídala jsem ho s NUKem) a abych pravdu řekla, tak jsem ho přímo nesnášela. Toho, že by v něm voda nebo pití zasmrádalo, jsem si teda nevšimla, zato mi plesnivěl. Po dnu používání pod těma ohybama gumové savičky byla plíseň a to jsem ho neustále drhla a nechávala pak celý vyschnout. Takže milý hrnek letěl z domu a opravdu zlatý NUK!
Tak mě to dělají všechny flašky, netekoucí hrnek to dělal dost, malá z toho moc neuměla pít asi si do toho naslintala a pak se tam množí ty bakterie. Měla jsem to i u Aventu flaštička, co má takový placatý pítko se 4 dírama, to samé. Myla jsem to octem, to ničí bakterie a jednou za čas jí namočila do slabého ředění Sava.
Teď mi to dělá i čaj ve flašce, jediná rada, pořád do kola mýt a nalívat četství pití.
@gabi.design Tak to se mi nestává. Asi teda zkusím koupit jinej. Čistí se blbě, to je fakt.
Já jsem ten Trainer používala děsně dlouho, no půl roku určitě. Pítko jsem za tu dobu měnila celkem 3×. Ale nikdy se mi nestalo, že by voda smrděla. Když to vysterilizuješ a nalíváš jen čistou vodu, tak z čeho by měla smrdět? Jedině ze zbytků jídla, ale když píšeš, že jí to pořád měníš, to se tam ani žádné breberky nestihnou pomnožit. Přijde mi to divný
Zkus vyměnit pítko nebo celou láhev, protože mi to nepřijde normální, třeba je vadná ![]()
Měli jsme to samé a nikdy se nám to nestávalo. ani jsem ho nevyvařovala, jen myla v myčce a nebo v ruce. umyla jsem ho jen po ránu a pak jsem ho vždycky jen vypláchla než jsem nalila novou vodu.
Ach jo. Asi už koupím hrnek s tvrdým pítkem a budu se snažit naučit co nejdřív pít z normálního hrnku. Brčko u nás nejde, asi je na to moje dítě blbé. Snaží se ho posvačit
.
@LL To pítko se dá koupit zvlášť? Nikde jsem ho neviděla. Taky jsem si říkala, jestli to není špatná lahev
.
Já mám hrníček nuby
http://www.slune-cz.cz/…rew_1024.jpg
a jsem s ním spokojená. Čaj je v něm celý den a nesmrdí, myju ráno, rozeberu víčko a obden projedu záhyby vatovými tyčinkami. Dcerka bude mít rok, ale i bez oušek se z něj napije sama.
Taky se mi to stává, mám flašku s brčkem a pěkně mě to štve!
Někdy od roku a půl jsme najeli na pití z normálních jednorázových lahví s netekoucím uzávěrem (Jupík apod.) do kterých nalévám normální vodu nebo neslazený čaj a po 14 dnech používání bez jakýchkoli rozpaků vyhodím, neb cena lahve i s obsahem je asi 15 korun. Lahev vůbec neteče, což se o některých netekoucích značkových nedá říct a jen lituju, že mě to nenapadlo dřív a vyhodila jsem spoustu peněz za různý rádoby netekoucí lahve ![]()
My mame nuk a nikdy jsem si toho nevsimla.....mame teda uz nekolikatou lahev, pac obcas zacne plesnivet, ale to proto ze tam je stava a ja ho treba zapomenu v kocarku nebo tak. ![]()
@Mafina5 Jo, taky dobrý nápad. Akorát mi na tom vadí ta hora plastů, co člověk vyhodí
.